Stil

SMRŠAO 35 KILA JER MU SE SMUČILO DA GA ZOVU "DEBELI": Promenio 2 stvari i skinuo kilograme koji su mu ugrozili ZDRAVLJE

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Holivudski režiser Kevin Smit objasnio kako je smršao 35 kilograma. Probao da bude vegan i odustao, onda je otkrio autofagiju!

Izvor: Instagram/thatkevinsmith/YouTube/Strombo

Slavni režiser Kevin Smit imao je samo 47 godina kada je doživeo stravičan infarkt. Do tada nije vodio računa šta jede, a pošto su mu lekari jedva spasli život, odlučio je da promeni navike u ishrani.

Smršao je 20 kilograma, a potom još 15, i sada je objasnio koje promene su dovele do toga da može da izgleda kao pre 20 godina i da se oseća nikad bolje.

"Kćerka mi je vegan, i probala je da me ubedi da i sam počnem da jedem tako. Ali nisam mogao. Ako mi date izbor da li da jedem brokoli ili kumkvat, pa radije neću ništa da jedem", rekao je Smit koji je ranije izjavio da su ga skoro svi zvali "debeli", "bucko"...

"Mrzim povrće, baš ga strastveno mrzim. Baš je teško da budeš vegan kada mrziš takvu hranu. I onda sam shvatio da ne mogu po ceo dan da jedem hranu koju ne volim", rekao je Smit.

Odlučio je da proba autofagiju, i ispostavilo se da je to pravi režim za njega.

"Ne doručkujem, počeo sam da primenjujem autofagiju. Prvi obrok pojedem tek oko 13, 14 časova. I ne jedem ništa posle osam uveče", rekao je Smit.

Kilogrami su počeli da se tope, i za šest meseci skinuo je prvih 20 kilograma. Onda se, kako kaže, opustio i ponovo se malo ugojio. Pandemija je usporila sve, pa i njegov proces mršavljenja, zbog čega je počeo svakodnevno da šeta i pešači u kanjonu blizu Los Anđelesa.

"Neko mi je ispod YouTube videa napisao 'vreme je da opet nosiš dresove', jer sam nosio preveliku sportsku odeću dok sam bio debeo. Prvo sam pomislio, ma, je*i se. A sada kažem - hvala ti. Taj negativni komentar sam pretvorio u nešto pozitivno", rekao je Smit.

Pogledajte slike pre i posle!

(MONDO)