Da li su normalni???

ŠOK PRIZOR U TRŽNOM CENTRU - ODMAH ZOVITE POLICIJU: Ljudi zgranuti - "Tu ne bih ni torbu držao, a kamoli bebu"

Autor Maja Gašić

Šokantan prizor para koji ruča u jednom tržnom centru kruži društvenim mrežama, dok njihova beba leži na podu...

Izvor: tiktok/screenshot/wclipsto

"Da li se ovo zaista dešava ili je reč o nekoj prevari?", pita se na snimku autorka videa koji je zgranuo sve na društvenoj mreži TikTok.

Korisnica ove mreže je hodala tržnim centrom i usnimila par kako sedi u restoranu i ruča, ali nije to ono što joj je privuklo pažnju. Dok su čavrljali između zalogaja, njihova beba je ležala na podu!

Kako se čini, par je hteo da na miru pojede obrok, pa je dopustio detetu da puzi po pločicama. U trenutku kada je korisnica TikToka, koja se na ovoj mreži predstavlja kao Jaygunna, prošla pored njih, detence je ležalo na leđima kraj njihovih nogu. 

Ovaj video šokirao je sve na Internetu i pokrenuo lavinu kritika na račun ovih roditelja. Na stranu što su dozvolili da se dete valja po prljavom pločniku, kako im nije palo na pamet da bi neko od prolaznika mogao i da je nagazi, budući da su svi užurbano hodali držeći telefone u rukama...

"Pa ja tu ne bih odložio ni torbu, a kamoli vlastito dete", napisao je jedan od razjarenih korisnika ove mreže, a mnogi su primetili još jednu stvar - nikome od prolaznika nije palo na pamet da ih pita što to rade ili makar pozove obezbeđenje ili policiju i prijavi očigledan nemar roditelja.

"Odmah se zove policija", napisao je besno jedan TikToker.

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt