Stil

TI SI GENIJE! ZAŠTITI IDEJU PRE NEGO ŠTO JE UKRADU I ZGRNU MILIONE: Mama podelila TOP trik za savršenu frizuru

Autor Maja Gašić

Genijalan trik sa pelenom za savršenu frizuru oduševio je sve na mrežama. Probajte!

Izvor: Tiktok/printscreen/yvette.lifehacks

Za ovakav trik sigurno nikada niste čuli. Žena iz Novog Zelanda podelila je sa pratiocima na TikToku svoju "caku" za savršenu frizuru i sve ostavila u šoku. Ali pozitivnom, jer su je korisnici Interneta prozvali genijem.

Ivet Rajd je u videu koji je objavila na ovoj stranici objasnila kako je došla na ideju da umesto u peškir, kosu umota u pelenu svoje ćerkice.

"Sinoć, nakon tuširanja sa trogodišnjom ćerkom, shvatila sam da nam je ostalo još pola sata pre spavanja, tako da nisam imala vremena da osušim kosu", kaže Ivet u snimku.

"Mazile smo se pred spavanje, a kako nisam htela da pokvasim jastuk i peškir mi nije bio pri ruci, u trenutku ludila sam zgrabila pelenu i u nju umotala mokru kosu. Tako sam i zaspala. Ujutru sam se probudila sa savršenom, talasastom kosom, koja je pride izgledala i veoma bujno. Od sada ću ovo stalno da radim, praću kosu uveče i spavati sa 'kapom' od pelene", kaže ova mama čiji snimak je naišao na masovno odobravanje na mrežema i za kratko vreme je postao viralan.

Pogledajte i sami...

Korisnici ove mreže bili su oduševljeni rezultatima slučajnog trika. 

"Ti si prokleti genije! Zaštiti autorsko pravo i to odmah pre nego što neko drugi zaradi milione na tvojoj ideji", prokomentarisao je neko, dok je bilo i onih koji su došli na sličnu ideju:

"Pitam se da li bi gaćice za menstruaciju radile na isti način? Bolje je i za životnu sredinu."

Ivetin video pregledalo je na stotine hiljada ljudi, a skoro 500 njih se uključilo u doskusiju.

Za one koji su izrazili zabrinutost zbog ugrožavanja životne sredine upotrebom pelena koje se sporo razgrađuju, Rajt je otkrila da je posle "tretmana" ona samo vlažna, kao i da može da se ostavi da se osuši i koristi nekoliko puta.