Otvorili se

MUŠKARCI OTKRILI TAJNE KOJE NIKAD NE GOVORE ŽENAMA: Zbog nekih odgovora će vam se zgaditi, neki će vas iznenaditi!

Autor Nataša Petrović

Čitate na sopstvenu odgovornost – muškarci otkrili stvari koje nikad ne govore ženama, a neki odgovori su zaista, zaista gadni!

Izvor: Ollyy/Shutterstock.com

Muškraci i žene su veoma različiti kada su neke stvari u pitanju, a kolike su te razlike možda će vam najbolje pokazati odgovori na pitanje koje je postavio jedan momak na Redditu – otkrijte svoje muške tajne.

I muškarci su se otvorili, pošto je sve anonimno, pa, pročitajte.

- Ponekad mokrimo na ostatke izmeta u WC šolji jer smo previše lenji da to očistimo četkom za šolju.

- Mnogi muškarci su anksiozni i/ili depresivni, ali ne žele da pričaju o tome i povremeno ćemo se iznervirati ako nam to pomenete.

- Ponekad ne razgovaramo sa ljudima jer ne želimo da ih uznemiravamo. Na primer, vidim devojku sa kul majicom, ali ne kažem ništa jer ne želim da pomisli da želim nešto od nje.

- Dajte nam vremena da obradimo neke informacije i započenjemo razgovor ako i kada budemo želeli da razgovaramo.

- Seks nije sve što želimo u vezi. Radije bih bio sa nekim ko me razume, a seks želi povremeno, nego sa nekim s kim bih imao seks svaki drugi dan, ali da nismo povezani emocionalno i mentalno.

- Ako nam uputite kompliment, verovatno ćemo ga zauvek zapamtiti. Još uvek se sećam devojke koja mi je na fakultetu rekla da izgledam lepo sa bradom, kada sam je prvi put pustio. Od tada uvek imam bradu.

- Širenje nogu dok sedimo nije seksualna stvar – pokušavamo da ne slomimo ja*a između nogu.

- Ne očekujemo od vas da izgledate kao supermodel dok starimo zajedno. Da, ponekad te vidim kao pre 30 godina i svaka bora i svaki nedostatak nestaju. Da, ponekad vidim svaku boru i nedostatak, ali znam kako si ih dobila. I to je prelepo.

- Nama uopšte nije važno koliko ste popularne (ili niste popularne) među drugim ženama, tako da to definitivno ne treba da bude parametar na osnovu kojeg vrednujete sebe kada je reč o vezama.

- Kada želimo da budemo sami, to ne znači da ne želimo da budemo u vašoj blizini, već da neko vreme ne želimo da budemo ni u čijoj blizini.

- Ne postoji ta količina seksa koja će nas sprečiti da masturbiramo čim ostanemo sami. To su dve različite stvari.

- Nije da ne razumemo kada nam šaljete signale, već se plašimo da se previše ne unesemo u to. Ako neko flertuje sa mnom, uvek sam u dilemi "da li joj se stvarno dopadam ili se ona prosto tako ponaša".

(MONDO)