Stil

neXt JOY – Različiti ukusi za različite karaktere

Izvor Promo

Nesigurni ste u sebe? Zaljubljeni i ne možete ni sa kim da podelite? Bojite se šta će drugi reći? Drugačiji ste od drugih? Nema potrebe za brigom, jer biti drugačiji znači biti svoj, a prihvatiti sebe i izaći iz komfor zone je ono što oslobađa. Samo probaj i oseti JOY!

Izvor: Promo

Savršeno osvežavajući ukusi neXt JOY-a su idealni da vas rashlade tokom vrelih letnjih dana. Pet različitih ukusa će vas inspirisati da se oslobodite svojih nesigurnosti i budete ono što jeste. neXt JOY Višnja će vas pokrenuti i dati energiju da letnje dane pretvorite u nezaboravnu avanturu. Ako želite da probate neke nove i kul stvari, nemojte da brinete o tome šta će drugi misliti. Razbijte sve predrasude o temama koje vas interesuju i pokažite se u najboljem svetlu. Osvežite se uz neXt JOY Multivitamin i pokažite svoje talente, jer biti multitalentovan je ono što vas čini posebnim. Sve dok radite ono što volite i što vas inspiriše, ništa nije teško.

Ako vas u ostvarenju onoga što želite remeti vrućina, tu je neXt JOY Narandža koja će vas osvežiti u pravom trenutku. Ne treba da preispitujete svoje naklonosti prema određenim željama! Sve dok radite i verujete u svoje sposobnosti, trud će se isplatiti i to niko ne može da vam ospori. Probajte dva potpuno različita ukusa, neXt JOY Zova i neXt JOY Crveno voće i izaberite ukus koji vam odgovara, a možda će vam oba ukusa savršeno odgovarati. Nema potrebe za ukalupljivanjem, jer vi znate šta vam prija. Prihvatiti sebe, možda i jeste najteži životni zadatak, ali jednom kada shvatimo šta je ono što nas čini posebnim, postajemo srećniji i zadovoljniji.

Prva neXt JOY IGTV serija „SAMO PROBAJ“, koju možete pogledati na Instagram nalogu nextjoy_rs, će vas držati u neizvesnosti kroz svih 5 epizoda. Prolazeći kroz razne tinejdžerske situacije, pet srednjoškolaca dele svoja osećanja, razmišljanja, strahove i pokazuju kako je neverovatno oslobađajuće kada prihvatiš sebe, svoje različitosti, pobediš nesigurnost i izađeš iz komfor zone. Zato SAMO PROBAJ i oseti JOY!

Tagovi

sok