Stil

BILA JE SEKS BOMBA DEVEDESETIH, A SADA JE NAPUNILA 51 GODINU: Izgleda kao da nije ostarila ni dana! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Klaudija Šifer devedesetih godina je žarila i palila modnim pistama, važila za jednu od najlepših na svetu, a u šestoj deceniji i dalje izgleda fenomenalno!

Izvor: youtube/Screenshot/Pablo Sallato/instagram/Screenshot/claudiaschiffer

Klaudija Šifer bila je deo "ekipe" čuvenih supermodela devedesetih – Naomi Kembel, Helena Kristensen, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington, Sindi Kraford... Iako je konkurencija prirodnih lepotica tada bila zaista velika, supermodel poreklom iz Nemačke važila je za jednu od najlepših na svetu, a sa svojim 180 centimetara visine žarila je i palila modnim pistama.

Gotovo da nema brenda niti poznato dizajnera sa kojim Klaudija nije radila, a 2002. godine se udala i u međuvremenu rodila troje dece.

Ovih dana je lepa Nemica napunila 51 godinu, ali po fotografijama sa Instagrama reklo bi se da nije ostarila ni dana od devedesetih.

U foto-galeriji pogledajte neke njene fotke sa modnih pista kada je bila na vrhuncu karijere, i "svežih" u kojima pokazuje kako danas izgleda:

Po komentarima na njenim fotografijama može se videti da je to mišljenje većine jer su komentari poput "jednako lepa kao i devedesetih" veoma česti.

Klaudija se više ne bavi modelingom, ali i dalje je deo modne industrije, pa je tako za jedan francuski brend dizajnirala svoju kolekciju odeće.

(MONDO)