Stil

Back to School – Back to FUN: TRI super trika da uštedite novac i zabavite klince!

Izvor Promo

Nova školska godina samo što nije počela, sitno brojimo do prvog zvona i klinci već imaju nove potrebe. Sačinili smo mali vodič za roditelje u “back to school” raspoloženju, da vam pomoću efikasnih trikova kupovinu pretvorimo u zabavu i uštedimo vam novac.

Izvor: Promo

1. NAPRAVITE INVENTAR ŠKOLSKOG PRIBORA I GARDEROBE, PLANIRAJTE BUDŽET I ULOŽITE U KVALITET

Zapišite čime raspolažete, šta vam nedostaje i pokušajte da prognozirate koliko će zalihe trajati. Pročešljajte garderobu, odvojite stvari koje su prerasli (eto lepe prilike da donirate ili da prosledite prijateljima). Neka vaše dete isproba sve što izgleda prekratko ili pretesno i napravite spisak nove garderobe.
Najbolja varijanta za kupovinu je da sve obavite na jednom mestu. Najveći šoping centar u regionu Galerija debituje na "back to school" sceni ove godine i spada u najjaču konkurenciju kada su u pitanju sportska oprema, tehnika, knjižare, moda za mlade, igračke na jednom mestu uz super pogodnosti.
Šarene sveske, raznobojne olovke i prostrane rančeve i pernice u Vulkanu, Peritiniju, Кengur ili Delfi knjižarama. Opremite klince za časove fizičkog novim patikama, šortsevima i loptama u najvećem izboru sportskih radnji na jednom mestu -- Sport Vision, Nike, Buzz, The Spot, N Sport, Intersport, Planeta Sport itd. Uživajte u carstvu igračaka koje podstiču maštu i kreativnost i obradujte svoje najmlađe njihovim omiljenim junacima, na jednom mestu koje ima sve prodavnice igračaka -- Dexy Co Кids, Toyzz, Pertini, Кockarium, itd.
Galerija je raj za tinejdžere i starije školarce jer ima najveću ponudu modnih brendova, sportske opreme, tehnike. Pronađite najsavremenije gedžete, mobilne telefone i brze lap-topove koji će biti saveznici vašim mališanima u učenju i savladavanju novih veština u prodavnicama Gigatron, Samsung, Huawei, Mi Store, Games ili Tehnomanija.

2. KUPUJTE U RAZLIČITIM PRODAVNICAMA

Većina prodavnica ima artikle koji su vam potrebni, ali prošetajte po radnjama, pogledajte ponudu i zapišite gde ste šta našli i po kojoj ceni. Zatim sedite da popijete kafu i prezalogajite, da se relaksirate i da odlučite gde ćete šta kupiti.

3. KORISTITE APLIKACIJU KOJA VAM VRAĆA NOVAC

Kada kupujete na jednom mestu, postoje određeni benefiti za vaš budžet i za zabavu. App Galerija moćan je saveznik vašem novčaniku u uštedi jer vam omogućava da skenirate račune i da sakupljate bodove za naredne kupovine, tako da vam zapravo vraća potrošen novac od svakog računa.

Pošto je u punom jeku Back to school kampanja, u Galeriji to znači Back to FUN. Do 16. septembra, skeniranjem računa iz Galerije u ukupnoj vrednosti 10.000 dinara ili više, osvajate čak šest ulaznica:

  • dve za Cineplexx/Imax- najmoderniji bioskop u Srbiji
  • dve za najveći trampolina park u regionu Cosmo Jump
  • dve za Cosmo Кids -- najveću igraonicu u Beogradu za decu 0-7 godin

U Galeriji je zagarantovan provod za celu porodicu.
U Galeriji se do kraja septembra održava i Festival udžbenika na prvom spratu. Učesnici festivala izlažu udžbenike različitih izdavača, a pored knjiga, u Galeriji možete da obavite kompletnu kupovinu za svoje školarce.

 I na kraju, detalj koji je najvažniji kada idete u porodičnu kupovinu: parking. Galerija raspolaže besplatnim parkingom, bez zone i limitiranog parkiranja tako da kupovina postaje pravo uživanje.
Nemojte da zaboravite: veliki deo uspeha u kupovini planira se pre nego što krenete.

Tagovi