Stil

PRINC BI SVAKOG DANA JEO PICU I IMA NAVIKU KOJA IZLUĐUJE KEJT: Lepa vojvotkinja otkrila - to mi je NOĆNA MORA u kući!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Vilijam i Kejt važe za skladan par pun ljubavi. Dok ne naruče picu...

Izvor: YouTube/Access

Dok svakodnevno čitamo vesti o britanskoj kraljevskoj porodici, ne možemo da se na zapitamo - kako zaista izgleda život u palati?

Znamo da vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam odgajaju troje mališana i ne propuštaju sportska dešavanja, znamo da su princ Hari i Megan Markl napustili kraljevsku porodicu... Ali ponekad želimo da zavirimo u njihov život i vidimo kakvi su kada se kamere ugase.

Kejt je omogućila svima da zamisle kako izgleda jedno popodne u palati, kada je "prozvala" princa Vilijama zbog navike koja bi iznervirala svaku ženu!

Kejt Midlton i princ Vilijam bili su jednom u poseti vojnoj bazi britanske avijacije na Kipru. Renovirane prostorije za vojnike su obišli i divili im se, a princ Vilijam je imao savet za njih.

"Pazite da ne ostavljate picu na sofi", rekao je on, na šta se Kejt nasmejala i rekla - "pa ti si noćna mora kada je to u pitanju".

Britanski mediji i dalje se povremeno podsete ovog "incidenta" i zameraju princu, koji je inače ranije pričao o tome da bi svakog dana jeo ili picu, ili indijski kari, što nervira suprugu tako što masnu picu ostavlja u kartonskoj kutiji na sofi.

(MONDO)