PRED DETETOM JE IZBACILI IZ AVIONA ZBOG NEPRIMERENE ODEĆE: Sramota, to je smešno, u tome nema ničeg nepristojnog! VIDEO

Žena tvrdi da ju je osoblje aviokompanije maltretiralo zbog "neprimerene" odeće – šta vi kažete, da li je neprimerena?

TikTok/Screenshot/fattrophywife

Svedoci smo da ima različitih ljudi, pa smo tako videli devojku koja je aerodromom šetala u bikiniju, drugu koja je na let došla u topiću i šortsu pa su je izbacili iz aviona, ali slučaj ove žene je nešto drugačiji.

Naime, jedna putnica je na TikToku objavila video u kojem se čuje razgovor sa policijom, nakon što je morala da napusti avion.

"Uznemiravali su me zbog odeće, morala sam da obučem majicu preko", kaže ona na snimku, a na pitanje policajca da li je u nekom trenutku bila bez majice, odgovora: "Da, nosila sam ovo, sportski brushalter, zatim su mi rekli da obučem majicu. Uradila sam to, a onda su mi opet prišli, rekavši mi da ne mogu to da nosim jer mi se vidi stomak i to je neprimereno".

Žena tvrdi da su joj stjuardese prilazile tri puta u avionu i da u se uporno žalile na njenu majicu, da bi je zatim izbacili iz aviona.

Na snimku se čuje policajac koji joj kaže da samo žele da čuju njenu stranu priče, a zatim dodaje i "postoje pravila oblačenja koja moraju da se poštuju".

Međutim, žena dodaje da je pročitala pravila oblačenja aviokompanije.

"Pročitala sam to, rekli su mi da pogledam, pogledala sam i ispoštovala sam dreskod", dodaje. "Uznemiravali su me, a sada me zadržavate. Došli ste i izvukli me iz aviona pred mojim detetom".

U videu koji je kasnije objavila, pokazala je odeću koju nosi u avionu, a za koju su rekli da je neprimerena, otkrila je da je uspela na kraju da se ukrca u avion i da se niko nije žalio na njenu odeću.

Mnogi su je u komentarima branili, verujući da su stjuardese samo želele da je uvrede i omalovaže.

"Ovo je smešno, obučena je sasvim OK", "Sramota je jer sam viđala devojke različitih veličina koje nose bukvalno isto to".

Anketa

Šta vi kažete, da li je ova žena bila neprimereno obučena za avion?

Glasalo je 46 korisnika

(MONDO)