Fuj!

SAMO 5% LJUDI JE OTKRILO ŠTA NA OVOJ SLICI "SMRDI": Porodica danima trpela užasan miris u kući  - KRIVAC je na fotki

Autor Maja Gašić

Žena se požalila na smrad u kući, a muž rešio misteriju...

Izvor: Tiktok/printscreen/tik_tat

Jedna žena podelila je sa pratiocima na TikToku sa kojim problemom su se ona i njen suprug susreli u svom domu, a sudeći po reakcijama drugih - nije baš morala. Mogla je tu priču da zadrži za sebe.

Tatjana Tračišina je u kratkom videu ispričala kako je kuća iz čista mira počela veoma neprijatno da se "oseća", a ni ona ni suprug nisu mogli da otkriju odakle taj iznenadni miris. Danima su tražili izvor smrada, ali bezuspešno.

Misteriju je rešio njen suprug i poslao joj sliku sadržaja jedne fioke...

"U kući nam se odjednom počeo da oseća jak smrad, a tek nakon nekoliko dana muž je konačno shvatio zašto. Poslao mi je poruku sa slikom: ‘Uoči problem... Da li vidiš šta nije u redu?'".

A jeste li vi uočili šta bi moglo da bude krivac za smrad koji se širio kućom?

Ovaj video je brzo postao viralan, s gotovo 700 hiljada pregleda, korisnici duštvenih mreža su pokušavali da na slici pronađu "uljeza", ali bezuspešno. Svega pet odsto onih koji su komentarisali ovu fotografiju je otkrilo o čemu je reč.

Zapravo, Tatjana je slučajno u fioci u kojoj čuva kese i folije ostavila i kesicu zamrznutih ćufti. Naravno, meso se otopilo i pokvarilo, pa počelo jezivo da smrdi...

"Nedavno mi se desila slična stvar. Slučajno sam otvoren majonez umesto u frižider stavila u plakar pored frižidera"; ispričala je jedna korisnica, a druga je dodala:

"Jednom je tako automobil mog oca poprimio neprijatan miris kojem nismo mogli da otkrijemo poreklo, a ispostavilo se da je tri dana pre toga kupio piletinu i ostavio je ispod sedišta. "

Da li se i vama dešava ovakpo nešto?