Zabavite se!

TAČAN TEST LIČNOSTI OTKRIVA SVE VAŠE TAJNE: Iskreno odgovorite na 9 pitanja - rezultat će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Autor Maja Gašić

Proverite koliko sebe poznajete! Ovaj tTest ličnosti otkriva sve o vama, čak i ono čega niste svesni

Izvor: Shutterstock/Xseon/YouTube/PerfectBiscuits

Koliko poznajete sebe? Da li se vaše viđenje sebe poklapa sa mišljenjem vaše okoline ili se iznenadite kada čujete kako vas opisuju?

Neki kažu da je dobar test provere koliko poznajete sebe ako ste u stanju da za manje od 5 sekundi, bez razmišljanja, nabrojite pet svojih najboljih osobina. Postoje i brojni drugi načini i testovi koji su osmislili psiholozi, filozofi, a jedan od njih je i ovaj koji će pomoći da otkrijete svoju suštinu i svoje pravo JA. 

Zabavite se i uradite ovaj test ličnosti! Sve što je potrebno jeste da odgovorite na devet pitanja. Odgovori će vam otkriti mnogo toga o sebi što niste ni naslućivali, o vašem karakteru, željama, prioritetima u životu...

U svakom pitanju od vas se traži da opišete nešto. Zapamtite da pojmovi koje treba da opišete nisu međusobno povezani!

1. Zamislite merdevine. Kako izgledaju? Da li ćete se popeti na njih?

2. Zamislite kuću. Opišite je, na primer, da li je stara ili nova, velika ili mala? Hoćete li ući u nju?

3. Zamislite medveda. Šta ćete učiniti kada se suočite s njim?

4. Zamislite ulicu. Opišite je.

5. Pronašli ste ključeve. Od kog materijala su napravljeni? Hoćete li ih poneti sa sobom?

6. Zamislite svećnjak. Od kog materijala je napravljen?

7. Zamislite konja. Šta ćete uraditi s njim?

8. Zamislite kocku. Opišite od kog je materijala, koje veličine...

9. A sad nacrtajte na papiru merdevine, kuću, konja, svećnjak i sve ostale pojmove koje je trebalo da zamislite, ali po redosledu koji želite.

Rezultate testa potražite na sledećoj stranici, samo kliknite na strelicu...

REZULTATI TESTA:

1. Merdevine pokazuju vaš profesionalni napredak. Uspon je povezan sa postignućima i napretkom, dok silazak niz njih znači suprotno.

2. Kuća je smrt. Ako ste ušli u nju, to ili znači da ste se pomirili sa time da ćemo svi jednog dana umreti, ili je neki smrtni slučaj ostavio snažan trag u vašem životu. To takođe može da znači da volite da rizikujete i da ste skloni opasnim avanturama. Pogotovo ako ste zamislili mračnu i „ukletu“ kuću sa gvozdenim vratima, drvenim šalonima...

3. Medved predstavlja seks i intimni odnos sa partnerom. Na primer, ako ste rekli da ćete ostati mirni i čekati da vidite šta će medved da uradi, to bi moglo da zanči da ne preuzimate inicijativz i da čekate dok vam partner ne kaže šta želi.

4. Ulica je vaš život. Na primer, ako ste zamislili dvosmernu ulicu sa novim putevima i čistim trotoarima, to znači da vam u životu sve ide u redu i da se ne suočavate sa mnogim preprekama.

5. Ključevi su vaši prijatelji. Svi detalji, da li su stari ili novi, koliko ste hteli da ih ponesete sa sobom, mogu da kažu koliko ste bliski sa ljudima oko sebe i koliko su vam važni u životu.

6. Svećnjak je ljubav koju primate od drugih. Ako je od stakla, to je nešto krhko. Kristal je isti, ali malo teži, skuplji i vredniji. Metal je nešto čvrsto što se ne lomi lako, međutim, oksidira i pretvara se u rđu. Potrebno mu je često čišćenje i održavanje.

7. Konj predstavlja vašeg partnera. Vaš odgovor na ovo pitanje otkriva kako se odnosite prema partneru (ili ideji o partneru) i kako se ponašate u vezi.

8. Kocka je vaša ličnost. Plastika i metal prikazuju nekoga ko je snažan, sa čvrstim stavovima koja se ne menjaju lako. Staklo je lomljiv predmet. Bilo koja vrsta mekog materijala pokazuje veoma osetljive ljude. Drvo ima svojstvo da bude toplo i hladno.

9. Crtež koju ste nacrtali otkriva vaše prioritete i vaš pogled na život. Na primer, ako ste se nacrtali dok se penjete stepenicama, jašete na konju i držite svećnjak u ruci, vaš pogled na život je vrlo realan i uravnotežen. Partner igra važnu ulogu u vašem životu, on je vaš saputnik, podrška, osoba bez koje ne biste posti mogli da ostvaite svoje ciljeve i uspeh u životu.

MONDO

Tagovi