Stil

STILISTA NIKI MINAŽ ODUŠEVLJEN KARLEUŠOM: Video sliku srpske pevačice pa ODLEPIO zbog 2 stvari

Autor Maja Gašić

Frizer Niki Minaž komentarisao je Jelenu Karleušu.

Izvor: Instagram/arrogant_tae123/ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša, srpska pevačica koja se ne tako retko nađe u stranim medijima zbog specifičnog stajlinga koji, po njenim rečima, mnoge zvezde kopiraju, još jednom je dala povoda da se o njoj piše. 

Pevačica koja ima garderober na kom bi joj pozavidele mnoge holivudske zvezde, nedavno je promenila boju kose iz platinaste u pink, a nova frizura se toliko dopala jednom poznatom stilisti da nije odoleo da je ne prokomentariše...

Reč je o Dionteu Greju poznatijem kao Arogant Te, frizeru čuvene pevačice i reperke Niki Minaž, kao i Blek Čajne. Ovog "arogantnog" momka na mrežama prati preko dva miliona ljudi i može se pohvaliti elitnom klijentelom, a nije ostao imun na stil srpske dive.

Njenu sliku sa sahrane Marine Tucaković (za koju ne znamo kako je uopšte došla do njega) podelio je u svom storiju na Instagramu, a evo i zašto:

"O moj Bože, kradem ovo! Kosa u boji, pa sve crno, totalno moj vajb", napisao je frizer.

Dionetu se očigledno mnogo dopala kombinacija pink kose čvrsto skupljene u visoku punđu i jednostavne crne haljine sa rol kragnom. Poput svih zvezda, Karleuša je imala velike naočare brenda Sen Loren, što je dalo dozu glamura celom ovom prilično jednostavnom stajlingu.

Pogledajte kako je pevačica izgledala na sahrani.

Pink jeste neobičan odabir za kosu, ali pevačica zna kako da iznese ovu smelu boju, pogledajte u galeriji...

MONDO