Apsolutna kraljica stila!

SEVNULE GOLE NOGE I STRUK NOGE NA CRVENOM TEPIHU: Amal Kluni u haljini kakvu ćete poželeti odmah

Autor Maja Gašić

Supruga Džordža Klunija izgleda kao milion dolara, haljina je apsolutni trend!

Izvor: Profimedia

Supruga Džordža Klunija, Amal, pojavila se nakon dužeg vremena u javnosti, a kao i obično njen modni odabir je bio u centru pažnje. Ova čuvena advokatica za ljudska prava važi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu, njene poslovne kombinacije su postale "modna biblija" za biznis žene, a ne postoji izdanje sa crvenog tepiha koje nije pobralo pohvale modnih znalaca. 

Nakon dužeg vremena medijskog odsustva, Amal se pojavila sa čuvenim suprugom na premijeri njegovog rediteljskog projekta, filma "Tender Bar" koja je održana u Los Anđelesu, a sve oči bile su uprte u vitku brinetu.

Za ovu priliku odabrala je šik crno-srebrnu haljinu od prozirnog materijala bez rukava, a koju odlikuju dva apsolutna trenda za ovu sezone - kraći prednji deo koji otkriva noge i prorezi na struku koji stvaraju iluziju da se umesto o haljini, radi o topu i suknji. 

Raskošnu crnu kosu je pustila da pada niz leđa, a jednu stranu je sklonila iza uha i tako istakla  dijamantske minđuše koje su bile jedini aksesoar koji joj je bio potreban.

Puno pažnje privukle su i atraktivne sandale sa na kaišiće optočene svetlucavim kamenčićima a koje su se savršeno uklopile u ovu lepršavu crno-srebrnu kombinaciju. Kada se uz to doda srebrna klač torbica, jasno je što su modni zanalci dali najvišu ocenu Klunijevoj supruzi, zaista izgleda kao milion dolara!

Pogledajte zašto je Amal oduševila sve prisutne...

MONDO