Hit snimak

KO JE BIO NA SRPSKOJ SVADBI, RAZUMEĆE: Genijalan izum zbog kojeg svi plaču od smeha – gde ima da se kupi?

Autor Maja Gašić

Viljuška za svadbe i slave postala hit na mrežama.

Izvor: Facebook/printscreen/Sremskomitrovački portal

Znate kako na svadbama su oni najbolji, mesnati parčići pečenja uvek servirani dalje od vas? Dobro ih vidite, cakle se sa metar razdaljine položeni na tanjiru koji je planiran za "grupu" gostiju tik do vas? Kako vam je obično neprijatno da se protežete preko stola i grabite meso koje vam ne pripada, nemate mnogo izbora nego da se zadovoljite onim koje je pred vama.

Srbi su se pronašli rešenje i za ovaj problem! Snimak koji kruži Internetom nasmejao je sve do suza, a pokazuje originalni izum uz koji nijedno parče hrane neće biti isuviše daleko!

"Revolucija na svadbama i slavama - viljuška teleskop. Kome bi je poklonili?" piše u opisu snimka koji prikazuje momka koji je našao rešenje za goreopisanu situaciju. Viljuška "na izvlačenje", poput antene, srttiže do svakog tanjira!

Pogledajte kako se koristi...

Snimak koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Sremskomitrovački portal", slatko je nasmejao sve korisnike ove mreže, a mnogi su se prepoznali u nemiloj situaciji na svadnama.

Pa tako su komentarisali da je ideja sjajna, revolucionarna...

"Pa bas je praktično, bolje nego se gurati i naslanjati na nekog da bi došli do komada hrane, super ideja!", "Gde ima da se kupi?", "Ne poklanjam nikome, meni treba da ne ustajem kad uzimam meso", komenatrisali su na ovoj mreži.

Šta kažete, zar nije genijalno?

MONDO