Monotonija

DIZAJNERI OTKRILI 4 NAJVEĆE GREŠKE KOJE MNOGI PRAVE: Zbog par stvari vam dom izgleda DOSADNO I RUŽNO

Autor Maja Gašić

Ovo su najčešće greške u uređenju doma, a zbog kojih prostor u kojem živite izgleda monotono...

Izvor: Shutterstock/Basileus

Ako vam stan ili kuća izgledaju nezanimljivo, nešto biste da menjate a niste sigurni šta je to što čini da prostor u kojem najviše boravite deluje dosadno, poslušajte šta kažu stručnjaci. Ove četiri stvari vam narušavaju izgled doma. 

Neke preporuke dizajnera enterijera mogu da vas iznenade. Pa tako, na primer, neki komadi nameštaja za koje verujete da su moderni, zapravo bi tebalo da budu prvi na spisku za bacanje!

Saznajte šta, po mišljenju dizajnera, može samo da naruši lepotu i udobnost vaše kuće. 

Set "spavaća soba"

Garniture koje se sastoje od kreveta, dva noćna ormarića i komode u istom stilu izgledaju dosadno i staromodno.

Barska kolica

Nekada su bile moderna, ali danas mnogi stručnjaci za enterijer ističu da su ovakva kolica jednostavno nepraktične. Prašina se nakuplja na otvorenom staklu, kao i fleke od prolivenog pića.

Ogromni ormari u dnevnoj sobi

Njihov jedini plus je mogućnost da skladištiteogrmnu količinu stvari. Osim toga, ako se odlučite za renoviranje unutrašnjosti doma, gotovo je nemoguće prodati takav komad, jer se obično pravi prema veličini određene sobe.

Stakleni stolovi

Ponekad se ova opcija smatra praktičnijom jer se lako čiste, a stvaraju osećaj većeg prostora. Međutim, istina je da stakleni sto deluje bezlično i zapravo nimalo originalno.

Pogledajte i vizuelno koje greške mnogi prave i kako one naružuju prostor...

MONDO