Potpuno zbunjen

MLADIĆ IZVEO DEVOJKU NA VEČERU, SVE PLATIO, A ONDA SE DESIO OBRT: Poslala mu je 3 poruke i ostavila u šoku – Šta je ovo?

Autor Maja Gašić

Mladić je na društvenim mrežama opisao neverovatnu situaciju u kojoj se našao. Izlazak koji je delovao veoma uspešno, pretvorio se u nešto sasvim drugo kada mu je devojka tražila da joj plati taksi.

Izvor: Olena Yakobchuk/shutterstock.com/Tiktok/@peterpribylpierdinock

Ako ste mislili da je najgore što može da vam se desi na prvom sastanku sa osobom koju ste upoznali preko mreža ili sajtova za upoznavanje jeste da se uopšte ne pojavi, razuverićemo vas - može da bude i gore. Situacija u kojoj se našao jedan mladić zbunila je ne samo njega, već i korisnike Interneta.

Korisnik TikToka koji se predstavlja kao Piter opisao je kako se našao u "nebranom grožđu" nakon sastanka sa devojkom koju je upoznao preko Bumble aplikacije. Lako su uspostavili komunikaciju i brzo se dogovorili da odu na večeru.

Veče je proteklo super, a na kraju se on, kao pravi džentlmen, ponudio da plati večeru. Devojka je pristala, a kada je predložio da je odveze kući, odbila je i rekla da će ipak ići taksijem. A onda se desio obrt.

Kada je stigla kući, poslala mu je nekoliko poruka. Prvo mu se zahvalila na večeri, ali druga poruka je bila šokantna. Napisala je da je taksi košta više nego što je očekivala, pa je zamolila da podele troškove.

"Ali rekla si da ne želiš prevoz?", uzvratio je on zapanjeno, ali ona nije odustala - rekla je da bi mu svejedno poslala zahtev putem Venmo aplikacije da joj uplati deset dolara.

Da li joj je nešto odgovorio ili je tu zamrla sva konverzacija, Piter nije otkrio, ali po njegovoj reakciji u videu koji je objavio na TikToku, može da se zaključi da je i te kako pobesneo!

Korisnici koji su pogledali snimak rekli su da je devojka zaista besramna.

"Sasvim je OK ako nije htela da sedne s tobom u kola, ali da traži novac za taksi kojim se sama vozila... Zaista nepristojno", prokomentarisao je neko, dok su i drugi osuli "drvlje i kamenje" po njoj. A neki su imali i poruku za mladića: 

"Tako ti treba kad tražiš devojku 'na neviđeno'", komentarisali su.

MONDO