Stil

BW otkriva: Magija modne fotografije

Listajući modne magazine i društvene mreže, često nailazimo na glamurozne fotografije koje nas nateraju da zadivljeno zastanemo i poželimo da smo, na neki način, deo priče koju posmatramo.

Izvor: Promo

Modeli su postavljeni u različita magična okruženja, sa savršenom frizurom, ouftitom direktno sa modne piste i šminkom koja je umetničko delo za sebe.

Retko kada imamo priliku da zavirimo iza scene i posmatramo sam proces i trud koji je uložen u kreiranje ovih kreativnih koncepata.

 Zato, kada smo dobili poziv od Dušana Vučkovca, Master Direktora ekskluzivnog Hairlovers instituta, koji je zajedno sa timom umetnika organizovao modni photoshoot, nismo odoleli da odemo iza kulisa.

Saznali smo da je Belgrade Waterfront postao nova popularna destinacija za fotografe i umetnike koji su u potrazi za inspiracijom, jer ova lokacija osim svog glamura krije i nikada do sada iskorišćene prostore za nove ideje i kreativna dela.

Razgovarali smo i sa makeup profesionalcima i modelima koji su nam dali dodatne insajderske informacije o tome šta je to što čini idealan photoshoot. Pogledajte video i saznajte male tajne velikih fashion i beauty majstora!