Stil

Ove sezone pomirite gradski stil i prirodu: Istražite novu Timberland kolekcija u Galeriji

Autor Aleksandra Kocić Izvor Promo

Ljubitelji najpoznatijeg američkog footwear brenda Timberland od prošle godine svoje omiljene modele čuvenih „kanađanki“ mogu da pronađu i u najvećoj Timberland radnji u Beogradu, u šoping centru Galerija.

Izvor: Promo

Kreativni tim zadužen za dizajn enterijera vodio je računa da prostor potpuno oslika duh brenda, industrijski dizajn i prirodni materijali potpuno oživljavaju outdoor iskustvo, dok velika površina radnje i pažljiv raspored kategorija olakšava pronalaženje vaših omiljenih udobnih komada.

Nova Timberland kolekcija želi da pomiri gradski stil sa prirodom i ove sezone između njih stavi znak jednakosti. Vreme je da podjednako uživate u svim dnevnim aktivnosti, i bilo da se nalazite u sred gradske vreve, ili ste u prirodi, vaš par cipela dobro će se prilagoditi svim uslovima.


Pored udobnosti i praktičnosti, ove sezone veliki fokus se stavlja i na jedinstvenu estetiku. Pažljivo slagane boje i materijali čine kolekciju posebno inspirativnom, dok se mladalački stil modela odlično uklapa uz sve zaljubljenike casual izgleda.

Potražite novu Timberland kolekciju u najvećem šoping centru u regionu i saznajte zašto iz godine u godinu ovaj brend predstavlja imperativ za sve ljubitelje udobnosti i nepogrešivog opuštenog stila.