Da li se nose gaće?

JEZIV TREND SA POČETKA VEKA SE VRATIO I SAD JE JOŠ GORI: Pantalone spreda "normalne", a pozadi imaju DEKOLTE (FOTO)

Autor Maja Gašić

Vest koja se neće dopasti mnogima - pantalone sa niskim strukom se vraćaju u modne tokove. Ali, postoji i jedna "caka"...

Izvor: Profimedia

Ultranizak struk pantalona i sukanja sa tangama koje proviruju, bio je vodeći trend početkom ovog veka, a koji većina žena nije podnosila. Imamo loše vesti - dizajneri najavlju da se ovaj model naredne godine vraća na velika vrata.

Poslednjih godina dame su uživale u krojevima pantalona i farmerica koji laskaju "oblinama", visoko postavljen pojas savršeno ističe tanak struk, a noge izdužuje.

Od 2022. godine možemo da očekujemo da će butici viti preplavljeni farmericama sa širom nogavicama i niskim strukom. A šta će biti sa tangama? Sudeći po modelu koji je trenutno senzacija u onlajn šopovima, i one se vraćaju, ali postoji jedna "caka"...

Par pantalona od eko kože sa lažnim tangama koje vire iznad zadnjice izazvale su burnu rekaciju na mrežama, dok ih jedni hvale, drugi su užasnuti krojem, a posebno "leđima". Ovaj neobično dizajniran komad potpisuje novi brend "Asyou", a model nosi naziv "pantalone od kroko kože sa tangama na leđima". Nasuprot trendu iz 2000-ih, kada je struk bio jednako spušten, ovog puta je prednji deo pantalona visoko podignut, dok su pozadi praktično "dekoltirane" kako bi se istakle tange. 

Uverite se i sami kako izgledaju...

Predmet rasprave među onlajn kupoholičarkama jeste i pitanje da li se uz ovakve pantalone nose gaće. Iz kompanije "Asyou" kažu da ne, jer ovaj model kombinuje pantalone i donje rublje u jedan komad. Ako ste zainteresovane, cena nije velika, takođe poručuju. Koštaju svega 26 evra, odnosno 2.700 dinara.

MONDO

Tagovi