Stil

ŠTA KEJT MIDLTON NOSI U TAŠNI? Bez 4 stvari nikada ne izlazi iz kuće, a doda još jednu samo ako ima OGROMNU torbu!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Šta Kejt Midlon nosi u tašni? Obavezno ove četiri stvari!

Izvor: YouTube/The Royal Family Channel

Nedavno su Kejt Midlton paparaci uslikali s tašnom koja je otvorena, što predstavlja "grešku" po pravilima ponašanja kraljevske porodice - moglo je nešto da joj ispadne, ili da joj neko nešto ubaci!

Srećom, Kejt je dobro "prošla" ali su paparaci ovekovečili da u tašni nosi nekoliko fascikli i tanak laptop. Ali znate li šta inače uvek ima uz sebe? Četiri stvari su obavezne!

Podrazumeva se da Kejt ima mobilni telefon, pa je autor njene biografije taj uređaj "izostavio" i fokusirao se samo na stvari koje su vezane za lepotu ili aktivnosti u slobodno vreme. Vojvotkinja od Kembridža uvek nosi ogledalce, papiriće za uklanjanje masnoće sa kože, platnenu maramicu i balzam za usne. A ukoliko joj je torba velika, predimenzionirana, u nju će staviti i petu stvar - profesionalni fotoaparat, jer obožava da fotografiše!

Pogledajte i izdanja Kejt Midlton koja su nas oduševila u proteklih nekoliko nedelja! Na premijeri novog "Bonda", bila je lepša od glumica na crvenom tepihu!

A na dodeli nagrada, svi su gledali u princa Vilijama iz potpuno drugog razloga - sada je očigledno koliko je kose izgubio!

(MONDO)

Tagovi