Stil

IMAM NAJVEĆI PE*NIS NA SVETU, NEKAD SLUČAJNO SEDNEM NA NJEGA! U krevet sam vodio i ZVEZDE, a kad idem u WC...

Autor Nataša Petrović

Muškarac koji drži nezvanični rekord za najveći penis na svetu otkriva kako je biti najobdareniji!

Izvor: TeodorLazarev/Shutterstock.com/Youtube/Screenshot/Buck Wolf

Džona Falkon drži nezvanični rekord za najduži penis na svetu. Njegov polni organ naovdno je dug 21,6 centimetara i čak 34,3 centimetra u erekciji, a ovaj muškarac tvrdi da mu je obdarenost upropastila glumačku karijeru, kao i da ponekad slučajno sedne na penis.

On je ranije ispričao kako je jednom dospeo u nevolju, jer su na aerodromu mislili da krije eksploziv u gaćama, a sada je u intervjuu za emsiji This Morning ispričao da ga je ogroman polni organ ponekad u životu sputavao.

Džona tvrdi da zbog ogromnog penisa nije dobijao uloge u filmovima: "Da biste dobili ulogu u velikom studijskom filmu, studio mora da vas odobro. A uglavnom su konzervativni, pa bih ja mogao da dobijem samo ulogu u nekom filmu za koji ih briga".

Ovaj muškarac istakao je da mu se nije dešavalo da mu se polni organ zakači za rajsferšlus, ali nešto drugo jeste.

"Ukoliko je nivo vode u WC šolji mnogo visok, moram da ga pridržim da ne dohvati vodu. Jednom ili dvaput sam slučajno seo na njega, bilo je bolno".

On je i ranije govorio da je imao seks sa nekim poznatim ličnostima, ali nikada nije hteo da otkrije sa kim, a trenutno, kaže, traži ljubav.

Uprkos svemu sa čime se suočavao, Džona priznaje da ne bi voleo da mu je polni organ manji.

"Ne zato što je veliki, nego zbog toga ko sam. Ne bih voleo da budem drugačiji", poručio je.

(MONDO)