Stil

ISTA KAFA JE U JEDNOM KAFIĆU GROZNA, A U DRUGOM PREUKUSNA: Ako znate zašto, imate šansu za nagradu od 30.000 evra!

Izvor Promo

Znate kako postoje kafići u kojima je kafa super, i oni drugi u kojima je očajna? Često je u pitanju baš espreso, kafa za koju većina misli da ju je lako napraviti - pritisnete dugme na mašini i gotova je za par sekundi!

Izvor: Shutterstock/Rawpixel.com

Ali nije baš tako, i iznenadićete se ako zavirite iza bara u par kafića, često imaju iste mašine. U njih ide ista kafa. Pa kako je negde ukusna, a negde grozna?

Profesionalne kafedžije rekle bi vam da postoje cake zbog kojih je kafa ukusnija. Naravno, koriste svežu mešavinu, ali puštaju i mašinu da se zagreje pravilno, uvek sipaju u toplu, ne hladnu šolju i naravno, redovno čiste aparat.

Da li ste zapamtili ove jednostavne cake? Ako ste spremni za avanturu koja će vam promeniti život, sada ih i primenite - prijavite se za Bar i budite jedan od 16 takmičara koji će svojim veštinama u kafiću osvojiti srce publike, najboljeg čeka nagrada od 30.000 evra!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi