Bizarno!

PRODAJE ONO ČEGA SE SVI STIDE I ZARAĐUJE OZBILJNE PARE: Jedni kažu da je ODVRATNO, drugi joj čestitaju na ideji! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojka je došla na krajnje bizarnu ideju kako da zaradi, ali je ipak našla kupce za svoj proizvod!

Izvor: Instagram/Screenshot/stepankamatto

Stefani Mato, devojka koja se proslavila ulogom u rijaliti šouu 90 Day: The single life, zaprepastila je sve novim poslovnim potezom. Naime, ona je odlučila da na prodaju stavi svoje prdeže zatvorene u teglice!

Stefani je inače poznata kao neko ko na sve moguće načine pokušava da unovči svoj izgled, ali ovaj poslednji potez sve je iznenadio. Autentični Mato prdeži su krajnje bizaran proizvod, ali ona je nekako uspela da pronađe tržište za to.

Rijaliti zvezda je u objavi na Instagramu otkrila da je odlučila da svoje prdeže stavi na prodaju "zbog velike potražnje", zatim je objasnila svojim pratiocima da mogu da ih kupe u teglici preko njene nove platforme Unlitrd, ali samo u narednih deset dana. Ovaj bizarni proizvod inače košta "samo" 1.000 dolara po teglici, ali prvih 100 kupaca će ga dobiti po 50 odsto nižoj ceni.

U komentarima na ovu objavu, mnogi su joj poručili da ne mogu da veruju šta prodaje, ali su joj mnogi i čestitali na tome što zna kako da zaradi.

Prdeži su zatvoreni u staklenu teglicu, u koju ona, kako kaže, voli da doda cvetić jer "ima utisak da on bolje zadrži miris", a kupcima šalje i rukom ispisanu poruku. 

Ona je godinama ranije prodavala eksplicitne fotografije, a kada je reč o njenom novom proizvodu za koji mnogi kažu da je čudan, jedan pratilac je poručio "da bi bilo čudno jedino ako niko ne bi plaćao za to".

Inače, već u prva dva dana otkako je počela da prodaje prdeže, imala je već 97 kupaca! 

(MONDO)