Stil

KAKO DA NAJBOLJE INVESTIRATE U NAMEŠTAJ? POGLEDAJTE OVE KOMADE OD PUNOG DRVETA

Autor Aleksandra Kocić Izvor Promo

Pri kupovini nameštaja, imamo brojne zahteve: oblik, kvalitet, cena, dizajn… Ono što je sve češće prvi izbor kupaca koji razmišljaju na duge staze ipak je: puno drvo. I to s razlogom.

Izvor: Promo

Tokom omiljenog praznika kupovine u celom svetu - Crnog petka, često kupimo i stvari koje nam nisu od presudne važnosti. Međutim, naš predlog je da ukoliko ovog petka kupujete, to ipak bude pametna investicija, posebno ako ste u procesu opremanja ili sređivanja doma.

Tokom praznika i sve do 15. decembra očekuje vas 20% popusta na nameštaj od punog drveta, napravljen u Srbiji, u kompaniji GIR u Kraljevu. Radni i trpezarijski stolovi, stolice, komode u hrastu, orahu, jasenu - biće savršen izbor za vaš dom, i to po specijalnim cenama.

Zašto je puno drvo odličan izbor? Pre svega, to je investicija na duge staze. Kvalitetan komad od drveta nema rok trajanja, pa ovakav proizvod mogu koristiti generacije i generacije. S kolena na koleno. Čak i ako poželite da ga promenite - uvek ga možete prodati po sjajnoj ceni jer njegova vrednost vremenom raste, a puno drvo je iz godine u godinu najtraženiji i sve skuplji materijal na tržištu.

Izvor: Promo

Sa druge strane, prirodni materijali su provereno najzdraviji izbor za vaš dom. Pored osećaja topline i udobnosti, bićete sigurni da ste doneli dašak zdravlja u vašu svakodnevnicu.

Održavanje - jednostavno! Ovi komadi odolevaju vremenu, izdržljivi su i iz godine u godinu sve lepši. Napravljeni su da žive sa vama i dizajnirani tako da budu nežni prema deci (bez oštrih ivica), prijateljski nastrojeni prema vašim proslavama (čišćenje je brzo i lako) i prava podrška vašim okupljanjima (udobnosti nema kraja).

Dizajn je posebna i najvažnija karakteristika GIR proizvoda - ono što kupite danas, neće biti manje moderno za 30 godina. Čist, jednostavan, efektan i funkcionalan dizajn garantuju da će svaki enterijer postati bogatiji što izgledom, što funkcijom.

Izvor: Promo

Pogledajte njihovu promotivnu ponudu i ovog puta za praznike kupovine - ne trošite već investirajte. Kupujte održivo i lokalno od kvalitetnih brendova iz Srbije.

Pratite GIR na Instagramu i Fejsbuku a celu ponudu pogledajte i na njihovom novom vebsajtu.

Tagovi