"Polupao" se kao zvečka!

REAGOVALI VATROGASCI I HITNA: Momak postao zvezda na netu, kad čujete kako se izlomio nećete moći da se ne nasmejete

Autor Maja Gašić

Mladić je, a da mu to uopšte nije bila namera, postao zvezda društvenih mreža nakon što je pokušao da pomogne devojci u kućnim poslovima.

Izvor: TikTok/bethanlewiswatling

Neki muškarci su vičniji kućnim poslovima (iako ih većina ne voli), a neki nemaju predstavu odakle da počnu i šta da rade. Ovo je priča o jednom takvom muškarcu a koja je nasmejala na stotine hiljada korisnika društvenih mreža.

Betan Vejtling (24) je prvi put zamolila verenika Nejtana Marša (26) da joj pomogne oko kućnih poslova a ceo slučaj se završio u suzama, Za neke od smehe, a bogami za Nejtana od bola. Zapravo, dok je pokušavao da usisa kuću, momak se toliko zapetljao u kablove da je pao sa stepenica. 

Odmah su pozvali hitnu pomoć, uz lekare su stigli i vatrogasci, a evo i zašto. Nejtanu je konstatovan prelom noge na dva mesta, a kako zbog skučenog prostora lekari nisu mogli da ga u invalidskim kolicima iznesu iz kuće, bili su primorani da potraže pomoć vatrogasaca. Oni su uklonili jedan od prozora i tako izneli nesrećnog mladića koji je naredne četiri nedelje proveo na bolovanju. 

"Neću odustati, pokušaću da ga još koji put nateram da čisti, ali definitivno više ne na spratu", uporna je Betan. 

Pogledajte kako je sve to izgledalo...

Video koji je objavljen na TikToku prikupio je preko 120 hiljada pregleda i pregršt urnebesnih komentara od strane korisnika ove mreže.

"Kakav maler, nešto gluplje u životu nisam čuo", napisao je jedan korisnik ove mreže, dok je većina zaključila da muškarci, ipak, nisu za kućne poslove...

MONDO