Bizarno!

ODSEKAO 2 PRSTA DA BI LIČIO NA VANZEMALJCA: Isečeni su i nos i uši, a ni to nije sve - otkrio je i zašto to radi! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Čovek je odsekao deo šake kako bi ispunio svoj san – da izgleda kao "crni vanzemaljac"!

Izvor: Instagram/Screenshot/the_black_alien_project

Entoni Lofredo (33) svojim izgledom privlači pažnju gde god se nađe. Nije ni čudo, jer izgleda zaista nesvakidašnje – on je od glave do pete prekriven tetovažama i pirsinzima, jezik mu je razdvojen, nos i uši odsečeni, a on kaže da je tek na 34 odsto ispunjenja svoje transformacije.

Ovaj muškarac poreklom iz Francuske ima misiju – da postane "crni vanzemaljac", zbog čega često ide pod nož, a ranije ove godine uklonjena mu je gornja usna.

Eksentrični Entoni već čitavu deceniju modifikuje svoje telo, a istetovirao je čak i očne jabučice, iako je postojao rizik da zbog toga oslepi.

Da bi što manje ličio na čovek, u lice je ugradio implantante, koji njegovoj koži daju neravnu strukturu, te se mogu videti izgočine na njegovom čelu, kao i na jagodičnim kostima.

Sada je otišao i korak dalje, pa je odsekao dva prsta sa leve ruke – mali i domali, a sve opet kako bi što više ličio na vanzemaljca.

Njegove transformacije na društvenim mrežma prate mnogi, i dok neki hvale njegovu hrabrost, drugi preispituju motive da tako nešto radi sebi.

"Užasno nepoštovanje prema onima koji su nesrećni što su izgubili deo tela i koji traže načine da njihovo telo funkcioniše kako bi trebalo", poručio mu je jedan pratilac, dok je drugi ubeđen da će se Entoni "jednog dana 100 odsto pokajati zbog toga što radi".

"Ovo je uznemirujuće i zadivljujuće istovremeno. Mislim da nikad ne bih mogao to da uradim, ali bravo za tebe što živiš svoj san", još je jedan od komentara.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)