Sve ih spustila!

VRELA LEPOTICA POKAZALA KAKVE JOJ SVE GADOSTI MUŠKARCI ŠALJU: Sve ih je ućutkala jednom rečenicom! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojka kojoj muškarci šalju užasne gadosti u inboks pokazala je poruke, ali i svoje odgovore!

Izvor: Instagram/Screenshot/paigeuncaged

Instagram model Pejdž Vulen na toj društvenoj mreži ima više od 300.000 pratilaca. Ova zgodna devojka, nimalo iznenađujuće, od muškaraca dobija svakakve poruke, a sada je pokazala neke od njih, kao i smehotresne odgovore koje im je slala.

"Sviđaš mi se onako kako mi se sviđa moja ćurka – vlažna, vrela, sa velikim grudima, dok ležiš na leđima i čekaš da te pojedem", napisao joj je jedan muškarac, dok mu je on odgovorila: "Izgubio si me kod vlažna".

Mnogi su se smejali tom odgovoru i čestitali joj kako ga je pristojno "ohladila".

Jedan pratilac joj je napisao čak i da je "niža klasa i da niko ne želi da se zabavlja sa njom", na šta mu je Pejdž samo odgovorila da je tako.

Opet je mnoge zabavio njen odgovor, pa su priznali da im je super način na koji im ona odgovara, ali su i dodali da im "nije jasno zašto nepoznati muškarci misle da ikoga zanima njihovo mišljenje".

"Nadam se da ćeš imati sina i da će ga maltretirati u školi kada vide tvoje slike. To će biti karma za ono što radiš onlajn", poručio joj je jedan muškarac, na šta je ona prosto uzvratila: "A ja se nadam da ćeš ti dobiti kamen u bubregu".

Na fotografiju penisa koju joj je poslao takođe nepoznati muškarac, Pejdž je napisala: "Heeeej, mališa".

Neke od poruka koje je ova devojka dobila su zaista užasne, a njeni pratioci ironično kažu da su muškarci "baš romantični", ali joj i čestitaju na duhovitim odgovorima.

(MONDO)