Stil

Gurmani, stigao je raj za vaša nepca – vrhunskog je kvaliteta i ima sve što obožavate

Autor Aleksandra Kocić Izvor Promo

Ukoliko ste istinski gurman i gastronomija za vas ima status posebne forme umetnosti, sigurni smo da uvek tragate za novim ukusima kojima ćete obradovati svoja nepca.

Izvor: Promo

Pravi gurmani znaju da uživanje u hrani prevazilazi puki ritual konzumiranja namirnica radi zadovoljenja nutritivnih potreba i predstavlja sveobuhvatno iskustvo koje stimuliše sva čula – bojama, mirisima, ukusima, kvalitetom sastojaka, atmosferom u kojoj se obeduje. A kako biste dodatno začinili svoje obroke, ali i svakodnevnicu, predlažemo jedno savršeno pikantno iznenađenje!

Kokošji krem pikant i Tuna pikant dva su nova Argeta ukusa za koja smo uvereni da će pronaći put do kuhinja, trpeza i tanjira svih pravih gurmana. Pored najkvalitetnijih komada kokošijih prsa u kombinaciji sa pavlakom, i najfinijih fileta Žutorepe tune, zvezda novih Argeta namaza je čili paprika koja je idealan način da presečete rutinu i uživate u pikantnom ukusu koji odgovara gotovo svima.

Izvor: Promo

Vrhunski kvalitet sastojaka, koji se savršeno nadopunjuju i kreiraju neponovljivu simfoniju ukusa novih Argeta namaza, naglašen je dodatkom čili paprike koja naizgled “običnom” jelu daje poseban “šmek”. Uz prirodne začine, biljna ulja, i pavlaku kod Kokošjeg namaza, novi Argeta proizvodi su super ukusni, savršeno kremaste strukture i lako mazivi. Zbog toga predstavljaju idealan izbor za brze, lake i jednostavne, ali hranljive i ukusne obroke. I to u svim prilikama – ujutru pre hvatanja u koštac sa dnevnim obavezama, popodne tokom pauze na poslu ili uveče kao zakuska prilikom druženja sa prijateljima. Hedonistički pristup i uživanje u hrani nisu rezervisani samo za specijalne prilike, skupe restorane i egzotične kulinarske egzibicije. Svojim gurmanskim apetitima, uz Argeta namaze, lako možete udovoljiti bilo kad i bilo gde!

A kako pravi gurmani veoma vode računa o kvalitetu namirnica, važno je da napomenemo da su Argeta paštete br. 1 mesne i riblje paštete u Evropi, zahvaljujući najsavremenijim proizvodnim linijama, posebnom procesu toplotne obrade, potpuno reciklabilnoj ambalaži i „BEZ“ formuli koja garantuje da proizvodi ne sadrže konzervanse, veštačke boje, pojačivače ukusa, palmino ulje i gluten.

Izvor: Promo

I zato, dragi gurmani, začinite svoju svakodnevnicu i prepustite se uživanju u savršeno pikantnom ukusu koji vas izaziva da ga probate odmah!