SRBI BESNI NA MLADU, KAŽU  - NEZAHVALNA SI! Dever joj poklonio auto, a njena reakcija je sve RAZJARILA

Svi na TikToku pričaju o reakciji jedne snaje kojoj je dever poklonio auto za venčanje. Malo je reći da su besni!

Tiktok/@autoprevoznik/screenshot

Sećate li se poznate reklame od pre desetak godina koja prikazuje mladence na venčanju i slogana  "A od kuma.... Televizor!"? Heroj ove proslave nije kum, već dever koji je darovao snaji poklon mnogo vredniji od televizora.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa proslave, nije baš jasno da li je reč o venčanju ili nekom bračnom jubileju, ali glavni akteri su dever i snaja. U videu se vidi kako joj on poklanja kovertu i ključeve od kola, a ovaj njegov gest izazvao je opšte oduševljenje prisutnih gostiju.

"Lele, ala je iznenađenje, lele lele", čulo se u pozadini, kao i komentar da niko nema boljeg devera. Neki su mu dobacivali i da je mogao da se "isprsi" za pun rezervoar benzina, na šta je on odgovorio da je sipao za 2.000 dinara i da je to dovoljno od njega.

"Svaka čast, ljudino, ovo se retko viđa, od boga ti zdravlje", komenatrisali su korisnici TikToka ovaj snimak i hvalili devera.

I dok me on pobrao sve pohvale, snaja ili mlada (svakako, supruga njegovoga brata), praktično nije imala nikakvu reakciju na skupoceni poklon. Nešto se "kiselo" osmehnula kao da joj je dao bombonjeru, a ne auto, čak se nije čulo ni "hvala" da kaže. Njena reakkcija iznervirala je korisnike duštvenih mreža koji su je žestoko "ispljuvali".

"Nezahvalna, a ona ni hvala da kaže, niti hvala, niti radosti", neki su od komentara.

MONDO