Šta vi mislite?

ALEKSANDRA NAPRAVILA SPISAK POKLONA KOJE NIJEDNA ŽENA NE ŽELI ZA PRAZNIKE: "Konačno je neko rekao istinu"! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Žena objavila spisak poklona koje žene ne žele za praznike, ali ne dele svi njeno mišljenje!

Izvor: Instagram/Screenshot/thisfamilytree

Kada je reč o poklonima, najvažnija stvar je da su od srca, ali istine radi, svi smo ponekad dobili neke koji nam se ne sviđaju.

Međutim, kada je reč o poklonima koje žene dobijaju od svojih partnera, oni se uglavnom svode na nekoliko stvari, a voditeljka jednog podkasta, Aleksandra Kaningam, sada je odlučila da objavi listu poklona koje nijedna žena ne želi i time olakša muškarcima.

Listu je započela personalizovanom ćebadi. Iako je ideja slatka, nisu baš svi oduševljeni ćebetom na kojem su odštampane fotografije para.

Druga stvar, koju često kupujemo kada ne znamo šta bismo drugo, su kozmetički setovi. Znate i sami, kad nemamo bolju ideju, uvek se vodimo činjenicom da kozmetički preparati uvek i svima trebaju.

Osim toga, prema Aleksandrinim rečima, poklon koji nijedna žena ne želi da dobije za praznike su mirišljavi sprejevi za telo.

I na poslednjem mestu ove liste nepoželjnih poklona je ono što mnogi muškarci smatraju romantičnim – nakit u obliku srca. Ona objašnjava da ovaj poklon nije dobar izbor jer nakit u obliku srca nije u stilu mnogih žena.

Njen video se dopao mnogim damama koje su joj zahvalile na tome.

"Hvala ti, napokon je neko to rekao", "ništa ne kaže ’volim te’ koliko kupka i dezodorans", dodala je druga.

Neke dame smatraju da listu treba proširiti, ali ima i onih koje se ne slažu sa ovom listom.

"Problemi bogatih žena. Ja bih prosto bila zahvalna što sam dobila poklon", "uvek se ismejem kad shvatim koliko su ljudi razmaženi i nezahvalni", neki su od komentara.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)