Stil

NJENE SNIMKE MILIONI GLEDAJU I NE TREPĆU: Keramičarka hit na mrežama, ali ne samo zbog onoga što pravi! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Mlada keramičarka postala je hit na društvenim mrežama!

Izvor: TikTok/Screenshot/silkcartwright

Devojka (21) iz Australije po imenu Silk Kasteljas-Ketrajt za kratko vreme je postala veoma popularna na društvenoj mreži TikTok. Ona je zahvaljujući svojim snimcima privukla već više od pola miliona pratilaca i "sakupila" više od šest miliona lajkova!

Ona kaže da se pravljenjem proizvoda od gline bavi iz hobija, ali nije ni važno jer sigurni smo da njene snimke ne gledaju samo zbog onoga što radi, već i zbog toga što je prelepa! Ipak, ne treba zanemariti ni njen talenat, a ni umeće da videe napravi zanimljivim.

Ova devojka inače je sasvim slučajno počela da pravi predmete od gline, jer je tokom karantina imala dosta slobodnog vremena.

"Kupila sam glinu i počela ručno da pravim neke stvari, a onda sam se upisala na nekoliko kurseva kako bih naučila da koristim grnčarski točak", kaže ona.

Zatim je kupila točak i u svom domu napravila studiju, počela da objavljuje snimke na TikToku iz čiste zabave, ali je već za godinu dana postala neverovatno popularna – neki njeni snimci imaju po 11, 12 miliona pregleda.

(MONDO)