Fuj, ali zaista - fuj!

"ZAŠTO STE TO MORALI DA OBJAVITE? NEĆU MOĆI DA ZASPIM": TikTokerima se pokvarila mašina, a kad su je otvorili – ŠOK!

Autor Maja Gašić

Jedan par sa TikToka je pokušao da izbegne da zove majstore, već da sam odgontne zašto se pokvarila mašina za sudove. Ono što su zatekli kada su je otvorili... zgrozilo ih je za ceo život!

Izvor: tiktok/@trinitykirkland/screenshot

Kada se pokvari neki kućni aparat, prvo što pomislite jeste da mu je neki deo "otišao", bilo zato što nije kvalitetan ili zbog toga što je dotrajao. Verovatno vam ne pada na pamet da su krivci "nezvani gosti" koji su se ušunjali u njega i izazvali kvar...

Kad kažemo "nezvani gosti", mislimo na one koje niko ne želi ni blizu svog doma, a kamo li u prostoriji gde se sprema i jede hrana... Reč je o miševima.

Svoj susret sa ovim glodarima opisala je jedna korisnica TikToka po imenu Triniti Kirklend, koja i dalje nije mogla da se smiri zbog prizora u kuhinji svoje majke. Zapravo, kada joj se pokvarila mašina za sudove, devojka je sa partnerom otišla kod majke da pomogne i odgonetne gde je kvar. Skinuli su poklopac sa poleđine aparata kako bi imali bolji pregled unutrašnosti, a tamo ih je dočekao šok - najmanje tri miša kako se vrzmaju po mašini!

U video koji je objavila na ovoj mreži, Triniti ne krije gađenje zbog glodara u kući:

"Moj dečko je otkrio zašto mamina mašina za sudove ne radi", kaže na snimku, dok se on ubacio, vidno zapanjen:

"Tu je, vidiš li ga? Pogledaj ih sve, ovde ih je tona."

Video je zapanjio TikTokere koji nisu krili gađenje zbog njihovog otkrića.

"Fuj! Ovo je odvratno!", "Zašto ste to morali da podelite s nama? Sad neću moći da spavam", Da li je moguće da ih niko nije čuo", komenatrisali su korisnici ove mreže.

MONDO

Tagovi