Stil

Moguće je pronaći savršen novogodišnji poklon za muškarca

Izvor Promo

Nova godina je sve bliže, a tržni centri i prodavnice vrve kako od ljudi, tako i od robe koja čeka svoje kupce, međutim, kada dođe red na spremanje novogodišnjih poklona za naše najdraže, dilema je neminovna.

Izvor: Promo

Bilo da se radi o bratu, drugu, dečku ili suprugu, pitanje je uvek isto – šta kupiti muškarcu koji već ima (skoro) sve?

Izvor: Promo

 S obzirom na to da ne obraćaju toliko pažnju na detalje, novogodišnja dekoracija otpada kao opcija. Garderoba je uvek dobra ideja, ali je taj poklon pomalo postao kliše. Iako se ceo proces kupovine idealnog poklona čini kao nemoguća misija, ona je, zapravo i više nego jednostavna. Ono što će zasigurno obradovati svakog muškarca jesu tehnički uređaji i, iako sigurno već poseduju ove neizostavne predmete, kupovina novih modela sa inovativnom tehnologijom će svakog od njih oboriti sa nogu, zato vam u nastavku predstavljamo neke od poklona, koje možete izabrati u zavisnosti od njegovih afiniteta...

Izvor: Promo

Umetnicki tip ili organizovani biznismen? – Galaxy Z Flip3 i Z Fold 3

Poklon sa kojim zasigurno nećete pogrešiti i koji će obradovati i „najkomplikovanije“ osobe jesu mobilni telefoni. Ukoliko stvarno želite da kupite kvalitetan i koristan poklon, jedina dilema može biti izbor između dva Samsungova modela – Galaxy Z Flip3 i Galaxy Z Fold3. Pored toga što ih odlikuje fenomenalni dizajn, ova dva telefona se takođe mogu pohvaliti i vrhunskim karakteristikama. Za umetničke duše, zbog svog Flex režima, koji omogućavaju fotografisanje zapanjujućih portreta i selfija, odličan izbor je Galaxy Flip3. Bez obzira na to da li je rasklopljen, preklopljen na pola ili skroz preklopljen, pomoću interfejsa na Cover Screen prednjem ekranu, uz Quick Shot opciju možete snimiti i videozapis. Ovaj telefon prati sve trendove, pa je tako dostupan i u modernim bojama kao što je lavanda, dok će muškarce oduševiti krem, zelena ili fantomska crna boja. Ukoliko se ipak odlučite za Galaxy Fold3, pored telefona, svojoj dragoj osobi ćete obezbediti i ličnog asistenta jer ovaj model donosi potpuno novo iskustvo korišćenja. Neke od glavnih odlika ovog modela jesu Flex mode, koji omogućava maksimalnu produktivnost i multitasking, kao i Multi-Active Window, pomoću kog ovaj telefon može otvoriti čak tri aplikacije u isto vreme. Dodatni benefit jeste mogućnost pridruživanja video pozivu na gornjem ekranu, dok je istovremeno na donjem otvoren dokument ili strana sa beleškama, pa će paralelni zadaci biti dosta olakšani, poslovne obaveze na vreme završene, a vaše drage osobe će samim tim imati više vremena za vas.

Izvor: Promo

Sportski tip? – Galaxy Watch4

Još jedan odličan predlog, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koji će posebno oduševiti sve one koji se bave sportom, jeste Galaxy Watch4. Ovaj pametni sat poseduje BioActive 3u1 senzor, koji u nekoliko klikova tokom treninga dostavlja informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakteristikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procentom vode i masti u organizmu. Sat se takođe brine i o zdravlju korisnika, pa preko funkcije Sleep Scores, detektuje hrkanje tokom sna, prati nivo kiseonika u krvi i šalje detaljne informacije putem izveštaja Nacionalne fondacije za spavanje. Pomoću svih ovih funkcija, Galaxy Watch4 govori mnogo toga o samom stilu života korisnika, pa predstavlja idealan poklon za sve one koji žive brz život.

Izvor: Promo

Ne moze bez dobre muzike? – Galaxy Buds2 definitivno!

Poslednji predlog, ali svakako ne i najmanje zanimljiv, jesu slušalice. One su postale toliko popularne da bez njih ne izlazimo iz kuće, a savet je da se odlučite baš za one sa vrhunskom tehnologijom, kao što su Galaxy Buds2. Najvažniji aspekt, prilikom biranja ovakvog poklona, jeste uravnotežen, kvalitetan zvuk, koji ove slušalice pružaju pomoću dubokog basa i čistih tonova, a odlična mogućnost jeste i opcija menjaja 3 nivoa jačine ambijentalnog zvuka, koji se može podesiti na Galaxy Wearable aplikaciji. Kako biste izabrali one prave, možete ih pronaći i u različitim veličinama. Tri mikrofona i jedinica za prijem su velika prednost ovog malog, a svakako moćnog uređaja, jer odlično uklanjaju šum, tako da osoba sa druge strane linije može jasno da čuje glas, čak i kada se razgovara na mestu sa mnogo vetra, buke i eha.

Izvor: Promo

 Bilo da se odlučite samo za jedan od ovih uređaja ili vas ipak privuče više njih, najvažnije je da, koji god odaberete, nećete pogrešiti. Vreme je da izaberete savršen poklon i da dragim osobama izmamite osmeh.

Tagovi