Stil

KAD SAM VIDELA TETOVAŽU, PLAKALA SAM OD BESA: Pokazala "crtež" na ruci, svi kažu - izgleda kao da je dete crtalo! VIDEO

Autor Nataša Petrović

Žena pokazala kako izgleda tetovaža kojom je užasnuta!

Izvor: TikTok/Screenshot/itsmehollyholliday

Jedna žena požalila se na društvenim mrežama izgledom svoje tetovaže. Ona je, naime, želela jednostavan crtež knjiga i cveća, kojim bi na simboličan način bila prikazana njena ljubav prema čitanju.

Međutim, nakon što je otišla kod tatu majstora koji joj je već radio tetovaže, izašla je užasno nezadovoljna.

"Ljuta sam, mnogo sam plakala. Verovala sam ovom tatu majstoru, ranije mi je radio sjajne tetovaže... Sada je moje poverenje uništeno, kao i moja ruka", požalila se ona.

Ona je najpre pokazalo kako je trebalo da izgleda tetovaža koju je želela, a onda je na drugoj fotografji pokazala crtež koji se sada nalazi na njenoj ruci – i koji tek malo podseća na ono što je ona želela.

Nakon što je njen video postao viralan, mnogi su želeli da vide i ostale njene tetovaže.

"Ok, sada moramo da vidimo i druge tvoje tetovaže koje ti je on radio jer ovo izgleda kao da je dete crtalo", jedan je od komentara.

"Bez uvrede, ali kako si ga pustila da završi tetovažu? Ako se već nalazi na mestu na kojem je vidim, ja uvek nadgledam dok crtaju", poručio je jedan momak, dok su je drugi tešili da "sigurno nekako može da se popravi".

Ona sada pušta da joj koža na mestu tetoviranja malo zaraste, kako bi mogla da ode kod drugog tatu umetnika koji će pokušati da popravi stvar.

(MONDO)

Tagovi