Žele dobru devojku

"NIJEDAN MUŠKARAC NEĆE DA BUDE SA TOBOM": Prodaje eksplicitne fotke i kaže da su muškarci LICEMERI! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojka koja prodaje eksplicitne fotografije otkriva sa čime se sve zbog toga suočava!

Izvor: Instagram/Screenshot/thechaosofher

Devojka koja prodaje eksplicitne fotografije na OnlyFansu otkrila je "mračnu stranu" tog posla.

Hejli Henesi (28), devojka iz Melburna, radila je kao dadilja, ali je zbog krize u vreme pandemija bila primorana da pronađe neki drugi izvor zarade. Tada je počela da prodaje eksplicitne fotografije na sajtu OnlyFans, a svoju uobičajenu godišnju plata dadilje na ovaj način je zaradila za šest meseci.

Iako mnogi smatraju da je to laka zarada, Hejli upozorava da uopšte nije lako jer devojke koje se time bave moraju da trpe i užasne komentare.

"Zamislite najpodliji, najužasniji komentar koji bi neko mogao da vam da, a onda odlučite da li vas to dotiče ili ne", kaže ona.
"Morate da mislite i na budućnost jer OnlyFans može da utiče na stvari kojima želite da se bavite. Ako planirate da, recimo, budete advokat, verovatno ne bi trebalo da ulazite u ovaj posao", ističe Hejli.

I dok je ona ponosna na ono čime se bavi, razočarana je što još uvek postoji stigma oko žena koje zarađuju od seksualizacije svog tela.

"Sram je produkt patrijarhata. Stalno čujem komentare poput ’nijedan muškarac neće želeti da bude sa tobom u vezi’, kao da je to najvažniji cilj u životu svake žene – da povlađuje onome što muškarac smatra privlačnim ili prihvatljivim".

Ona dodaje da joj muškarci dobacuju na ulici, šalju svakakve poruke... "Oni žele ’dobru devojku’, ali sami nisu dobri muškaci", kaže Hejli.

Iako dobija negativne komentare, kaže da ipak ne dozvoljava da to utiče na nju.

"Veoma je oslobađajuće kada prestanete da preuzimate odgovornost za to kako se ljudi osećaju zbog vas", poručuje. "Sve dok se trudite da živite autentično i da budete dobra osoba, nikoga ne morate da ubeđujete da ste zaista takvi".

(MONDO)