Stil

IMA NAJVEĆE OBRAZE NA SVETU, A SAD JE POKAZALA SLIKU PRE OPERACIJA: Ljudi ne veruju koliko je bila lepa! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojka koja je filerima transformisala lice do neprepoznatljivosti pokazala kako je izgledala pre svega toga.

Izvor: Instagram/Screenshot/_just__queen_

Anastasija Pokreščuk poznata je kao "žena sa najvećim obrazima na svetu". Ona je u poslednje tri godine estetskim zahvatima drastično promenila svoj izgled, a sada je na Instagramu pokazala kako je izgledala pre svih tih operacja.

Pre samo tri godine ona je bila plavuša prirodnog izgleda. Tada je ukrajinska influenserka bila minimalno našminkana i jednostavno, ležerno obučena. Sada, tri godine kasnije, izgleda potpuno drugačije – sa crvenom kosom, izračenim obrazima tj. jagodicama, upadljivom šminkom i odećom.

Svakako, najveća promena je vidljiva na licu, u koje je Anastacija ubrizgavala filere i na to je potrošila 1.500 funti. Pored obraza, napumpala je i usne, a uz fotografiju pre i posle operacija, upitala je: "30 i 33 godine, momci – koju ćete izabrati? Razlika je samo tri godine, ali mislim da su rezultati sjajni".

Izvor: Instagram/Screenshot/_just__queen_

Fotografija je privukla veliku pažnju, a odgovori su bili raznoliki.

"Ovu levo, sve je bilo sjajno, sada je sve na tebi veštačko", "na fotografiji od pre tri godine si prelepa", "mislim da si pre izgledala bolje, ali i dalje izgledaš sjajno", neki su od komentara.

Bez obzira na to šta drugi misle, Anastasija ipak više voli svoj veštački izgled. Prve filere je u jagodice ubrizgala kada je imala 26 godina, a od tada su samo rasle. Filere ima i u usnama, a čelo je sređivala botoksom.

(MONDO)