Stil

SARUNA- Novo mesto u kojem možete ČETIRI AKTIVNOSTI, a da ne izlazite iz zgrade!

Izvor Promo

Saruna je više od mesta gde ćete samo skoknuti na kafu i kolače (mada je i taj izbor vrhunski za ove zimske dane). Saruna je mesto kraj vode, klub u kome najbolji dan postaje - vrhunski.

Izvor: Promo

Klub Saruna je transformacija načina življenja. Mesto zdravlja i relaksacije sa širokom ponudom masaža, tretmana lica i tela, health bar sa prirodnim sokovima, kolačima, svežim salatama, organskim vinom i organskom kafom. Kada ustanete ujutru, mesto gde ćete otići na nekonvencionalan, umirujuć fitnes, lagano popiti kafu i poći u nov poslovni dan, samo nekoliko stepenika udaljen od sale u kojoj ste vežbali i kafića u kom ste popili jutarnju kafu i sveže ceđen voćni imuno buster. U ofisu koji nije u četiri zida, već gleda na jednu od najlepših gradskih panorama na reci, možete opušteno, bez stresa i pritiska da rešavate poslovne zadatke sa osmehom, uspehom i zadovoljstvom. A zadovoljstvo je kad radiš posao koji voliš.
I, na kraju dana, samo dva koraka od kancelarije, otvaraju se vrata iza kojih vas čeka nasmejano lice maserke koja će vaše lice i telo regenerisati vrhunskim preparatima u ambijentalnom prostoru koji obećava mir, spokoj i potpunu relaksaciju.

 A pre nego što završite dan drugačije od svakodnevnog, uživaćete u najlepšim ukusima kolača koje spremaju vrhunski majstori i koje će vaša nepca potpuno začarati.

Saruna klub obuhvata integrisanu ponudu za poslovne i za ljude koji vode i vole zdrav, a sladak život, kojima je vreme dragoceno i ne žele da ga troše na gužve u saobraćaju, već sa osobama koje vole.
Saruna klub daje najbolje rezultate i najbolji je primer čuvene izreke Marka Aurelija: “Kada ustanete ujutru, pomislite kakva je dragocena privilegija biti živ, disati, razmišljati, uživati, voleti”