Stil

OD BAZENA DO MASAŽE: Ovako izgleda život stanara Beograda na vodi!

Izvor Promo

Novo gradsko jezgro, Belgrade Waterfront, nastavlja da se razvija iz dana u dan.

Izvor: Promo

Stanovi sve brže dobijaju svoje nove vlasnike a interesovanje za život u ovom kraju ne jenjava. Glavni razlog za ovo jeste novi koncept života koji nudi Belgrade Waterfront. Vlasnici stanova ovog prestižnog dela Beograda uživaju u pogodnostima koje bi svakome od nas život učinile mnogo lakšim i srećnijim.

Od samog ulaska u zgradu gde vas sa osmehom očekuju na recepciji, osećate se kao kod kuće. Glavni ulaz je ukrašen modernim umetničkim delima a udobne garniture su tu da vaši gosti mogu na miru da vas sačekaju ili dočekaju.

Same usluge recepcije su za poželeti – od pomoći oko bukiranja karata, rezervacija i drugih sitnica koje nekad puno znače sve do a la carte usluga čuvanja mališana, šetanja ljubimaca i organizovanja zabava...

Kvalitet života je neverovatan, posebno kada se u obzir uzme da zgrade poseduju privatne teretane, spa centre pa čak i sopstvene bazene.

Ovaj lifestyle je poput onih iz filmova, a svako ga može imati kupovinom stana na ovoj lokaciji. Želeli smo da svojim očima vidimo i doživimo ovo iskustvo, i prenosimo vam kako je to živeti u BW stanu...