FOTO

OBJAVILA FOTKE PRE OPERACIJA I PRIKOVALA LJUDE ZA EKRAN: Ima najveće grudi u Evropi i svi se šokiraju gde god se pojavi!

Autor Nataša Petrović

Nemica koja je poznata pod imenom Martina Big šokirala fotkama koje pokazuju kako je izgledala pre operacija!

Izvor: YouTube/screenshot/Martina Big

Žena iz Nemačke poznata pod imenom Martina Big dospela privukla je pažnju svojim krajnje neobičnim izgledom. Naime, ona je rođena sa belom kožom, a onda je, svojom željom, uz pomoć solarijuma i injekcija za potamljivanje kože postala tamnoputa.

Plavu kosu ofarbala je u crno, ali to nije jedino što je promenila u svom izgledu.

Sve je počelo kada je uradila liposukciju, prebacivši mast iz struka u kolena. Onda je želela da uveća zadnjicu kako bi dobila obline poput prave tamnopute žene. Grudi je uvećala do te mere da tvrdi da su one sada najveće u Evropi, a koliko se u proteklih deset godina promenila najbolje pokazuju fotografije koje je objavila na Instagramu.

"Fotografija sa leve strane je snimljena pre 10 godina, pre nego što sam imala prvu plastičnu operaciju. U međuvremenu sam se promenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promena svakako desila mojim grudima", kazala je ona.

Ona je zbog brojnih plastičnih operacija svoje zdravlje dospela u opasnost, a pošto ne namerava da se zaustavi u uvećavanju grudi, ispod pazuha ima malene ventile preko kojeg joj lekar ubrizgava fiziološki rastvor u dojke i tako ih uvećava. Međutim, one su već sada toliko velike da Martina u kolima ne može da veže pojas!

Osim toga, mora da spava isključivo na leđima, pošto joj ogromne dojke ne dozvoljavaju nijedan drugi položaj, a mora i redovno da radi vežbe za leđa, kako bi ih ojačala da izdrže težinu grudi.

(MONDO)