Da naučimo pesmu, pa da se obogatimo

SRPSKE SVADBE DELUJU SIROTINJSKI U ODNOSU NA OVO LUDILO: Pevačicu polivali KOFAMA PUNIM PARA, sve zbog 1 pesme VIDEO

Autor Maja Gašić

Posle ovog nastuipa, može u penziju! Ovu pevačicu su bukvalno olivali kofama punim para

Izvor: Instagram/urvashiradadiya_official/screenshot

Običaj na srpskim svadbama (a nekada i isparaćajima u vojsku) i većim slavljima jeste da se muzika "kiti" obilato, "šuške" se guraju muzičarima u instrumente, lepe im na čelo...

A kada vidite šta je jedna pevačica doživela, ove "bahanalije" na domaćim svadbama će vam delovati skrono i siromašno...

Snimak sa nedavnog nastupa indijske pevačice Urvaši Radadije, takozvane kraljice "gudžarati folka", zapanjio je ceo svet. Zvezda je doživela da je fanovi ne zatrpavaju novcem, već bukvalno "polivaju" kofama para na bini, a sve kad je počel da izvodi jednu pesmu!

Ceo podijum je bio prekriven parama, a koliko je pevačlica zaradila, nije tačno poznato. Novinar portala "India Today" je primetio da je ta kanta, kojom je pevačica "polivana" bila puna novčanica od 500 rupija, što je otprilike 700 RSD. 

Urvaši je ovaj snimak podelila na svom Instagram profilu, a vernim fanovima se skromno zahvalila na nezapamćenom "bakšišu". Kako je napisala, njihov gest ju je dirnuo i zahvalila im se na "neprocenjivim izrazima ljubavi".

MONDO

Tagovi