FOTO

ONA IMA 23 GODINE, BUDUĆI MUŽ 57, A SADA JE DALA OTKAZ: "Previše je lepa" da radi, a otkrila je i zašto ne voli mlađe!

Autor Nataša Petrović

Udaje se za čoveka koji ima ćerku njenih godina, dala je otkaz jer je "previše lepa" da radi, a roditelji je podržavaju u svemu tome!

Izvor: Instagram/Screenshot/alyssag36

Alisa Rene Gutjerez iz Las Vegasa odnedavno je verena za svog 57-godišnjeg partnera Pitera. Ona tvrdi da joj je budući muž rekao da je "previše lepa" da radi, pa je dala otkaz i sada uživa u luksuzu.

U videu koji je objavila na TikToku, buduća mlada je rekla da ju je verenik toliko razmazio, da joj je svaki dan kao Božić.

Sa svojim partnerom, koji je od nje stariji 34 godine, u vezi je tri godine. On je inače profesionalni kockar, koji se trudi da svojoj dragoj priušti svaki mogući luksuz.

Na prvi sastanak su izašli tri dana pre Alisinog 20. rođendana, a ubrzo nakon što se Piter, inače otac dvoje dece, razveo od bivše žene.

Alisa je otkrila da je samo nekoliko meseci starija od Piterove ćerke, ali ističe da su njih dve "veoma dobre prijateljice".

"Uvek su me privlačili stariji muškarci. Ljudi misle da mi se sviđaju samo muškarci koji su stariji od mog oca, ali to nije istina jer, kada sam imala 18. godina, bila sam sa nekoliko momaka koji su stari između 20 i 40 godina", kaže buduća mlada. Ona dodaje da mlađi muškarci sa kojima je bila uglavnom žele neke neobavezne odnose, a ništa ozbiljno.

Nakon što je prošlog leta objavila svoju veridbu sa Piterom, Alisa je rekla da će dati otkaz u salonu gde je radila kao frizera. Ona tvrdi da joj je verenik rekao da prestane da radi jer je "previše lepa" da bi morala sama da zarađuje za život. Ipak, Alisa tvrdi da je tako samo privremeno, pošto trenutno dosta putuju, ali da planira da uskoro pokrene svoj biznis.

Ova devojka inače ima dosta pratilaca na društvenim mrežama, među kojima ima i dosta onih koji je kritikuju zbog njenog načina života.

Recimo, u jednom od videa vidi se sedište automobila prekriveno "Guči" kesama, a Alisa je uz to napisala: "Prolazim kroz loš period, pa mi je tatica rekao da se častim".

Dok su kritike pljuštale u komentarima, ona je odbrusila da je verenik tretira kao kraljicu, dok sve ostale devojke partneri tretiraju "kao obične smrtnike".

Uprkos tome što je budući suprug od nje stariji više od tri decenije, Alisa tvrdi da njeni roditelji odobravaju tu vezu. Dodaje da su se čitavu godinu krili, ali da kada su napokon rekli njenoj majci i ocu, dobili su podršku.

S druge strane, zbog ove veze je izgubila nekoliko prijatelja jer su je, kako kaže, neprestano osuđivali zbog veze sa toliko starijim čovekom.

(MONDO)