Stil

NAJGLAMUROZNIJA IZDANJA DŽEJ LO: Latino diva zahvaljujući OVOM detalju postiže provokativni izgled bez VULGARNOSTI

Autor Tamara Veličković

O glamuroznim izdanjima Dženifer Lopez se prepričava i godinama kasnije, a pogledajte koja svečana izdanja su ostavila najveći utisak.

Izvor: YouTube/E! News/Profimedia

Ako je neko zasluženo poneo titulu modne ikone, onda je to definitivno Dženifer Lopez. Lativno diva svojim glamuroznim toaletama na crvenom tepihu oduševljava i najstrožije modne kritičare, a osim toga, neretko je možemo videti i u sasvim opuštenim izdanjima.

Džej Lo je nekoliko puta istakla da je ponosna jer nosi ovu laskavu titulu, a jedan od razloga je taj što je svoju karijeru započela u eri mršavica i čuvenih top modela pa deo uspeha duguje dizajnerima koji su rado prihvatili njene obline.

U nastavku vam donosimo toalete Dženifer Lopez o kojima se najviše pričalo, a kojima je plenila na crvenom tepihu. Iako često ume da iznese stajling na koji bi se retko koja žena usudila, Džej Lo zahvaljujući određenim modnim detaljima uspe u nameri da sve bude baš kako treba. Sa ukusom.

Kada se sa Benom Aflekom pojavila na premijeri novog filma "The Tender Bar", Dženifer Lopez je, kao i uvek, uspela da ostavi sve bez teksta! U raskošnoj puderasto plavoj haljini, latino diva je na crvenom tepihu pozirala sa osmehom, a blaga providnost haljine dala je određenu dozu elegancije. Jednostavan beli nakit uparila je sa torbicom, a ova svečana toaleta naišla je na najviše ocene modnih kritičara.

Čuvena haljina iz Venecije nije mogla proći neopaženo. Balsku korset haljinu sa oslikanim motivima Venecije mnogi su okarakterisali kao najlepšu haljinu Dženifer Lopez. Ipak, mnogi nisu znali da se radi o Dolče & Gabana modelu koji dolazi iz kolekcije za jesen/zimu 2013. godine.

Latino diva često ume da iznenadi dubokim dekolteom, šlicem ili haljinom bez leđa. Jedno u nizu takvih izdanja ostavilo je sve zvanice crvenog tepiha bez teksta, a Dženifer definitivno ume da iznese najveće svetske brendove kako treba. Glamurozno i provokativno je kombinacija koju je teško postići istovremeno, ali Džej Lo to radi sa ukusom.

Kraljevski stajling u kom se Džej Lo jednom prilikom pojavila izazvao je mnogo pažnje svetske javnosti. Ovo je savršen izbor za sve žene koje ne vole haljine, a žele da izgledaju ženstveno, galumurozno i elegantno. Komplet je definitivno jedna od nainteresantnijih kreacija brenda Dolče & Gabana, kojom je lativno diva dokazala da joj sve dobro stoji.

Ne propustite ni casual izdanja Dženifer Lopez koje može iskopirati svaka žena!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)