FOTO

SRPKINJA SA NAJVEĆOM ZADNJICOM LOMI KREVETE, STOLICE I LJUDE: Obim joj je 2 METRA, a evo šta zbog toga ne može da radi!

Autor Nataša Petrović

Nataša Kraun je plus-sajz model srpskog porekla, koja želi da ima najveću zadnjicu na svetu!

Izvor: Instagram/Screenshot/natasha_crown_official1

Nataša Kraun (30) je plus-sajz model srpskog porekla, koja živi i radi u Švedskoj, a obim njene zadnjice je trenutno dva metra!

Manekenka je tri puta operisala tj. uvećavala zadnjicu, a kaže da je pre druge operacije "nabacila" 20 kilograma jedući picu i nutelu, kako bi doktori imali što više sala koje će prebaciti iz stomaka u zadnjicu.

"Mislim da je veće bolje, nikada više neću biti mršava. Moja zadnjica je kao druga dimenzija. Njome sam slamala stolice, krevete, pa i ljude. Uvek sam bila drugačija, a u Švedskoj žene misle da je mršavije lepše. Ali, mislim da ljudi treba da vide kako izgleda prava žena", kaže Nataša.

Ona je ispričala da je svojevremeno išla u teretanu kako bi povećala zadnjicu, ali onda se okrenula operacijama, shvativši da je prirodnim putem dostigla limit.

"Bila sam veoma srećna nakon prve operacije. Šest meseci kasnije sam rekla doktoru da je uradio sjajan posao, ali da želim još veću zadnjicu, a on je rekao 'OK'".

Natašu na Instagramu prati dva miliona ljudi, sa kojima redovno deli fotografije svog tela, na kojem je, pored zadnjice, korigovala i grudi, bradu, usne i jagodice.

"Moj cilj je da imam najveću zadnjicu na svetu i ništa me neće zaustaviti u tome", poručuje ova devojka, dodajući da zbog ogromne pozadine ima i određene probleme.

"Ne mogu da trčim, preteško je, probala sam. Ne mogu ni da spavam na leđima jer je previše izbočena".

(MONDO)