Stil

OD KOSE MESEČNO ZARADI PO NEKOLIKO HILJADA DOLARA: Muškarci su opčinjeni, plaćaju samo da je gledaju kako je pere! FOTO

Autor Nataša Petrović

Devojka otkrila kako i koliko novca joj donosi kosa do kolena!

Izvor: Instagram/Screenshot/jeashair

Rodžina Makapagal (29) iz Tuksona (Arizona, SAD) zarađuje nekoliko hiljada dolara mesečno, a sve zbog kose koja joj seže do kolena!

Ova devojka je kosu počela da pušta još kao tinejdžerka, a prošle godine je otvorila nalog na OnlyFansu, gde objavljuje fotografije i snimke u kojima se igra svojom kosom, skuplja je u punđu, trlja šamponom i slično... Od toga zarađuje čak 500 dolara nedeljno!

"Ne skidam se na OnlyFansu, samo objavljujem snimke u vezi sa kosom", kaže Roždina. "Uglavnom traže da se igram kosom, šišam, da je skupljam u punđu ili rep, ponekad je trljam šamponom... Neki putaju mogu li da napravim snimak u tunelu".

Tek nekoliko meseci objavljuje takve snimke, a kaže da je već zaradila nekoliko hiljada dolara na ovaj način.

"Sve zavisi od toga koliko sam aktivna. Naplaćujem između 20 i 60 dolara za snimke koji traju od tri do 15 minuta i ne radim to sve vreme", kaže ona.

Rodžina je svojevremeno imala kosu do kuka, ali kada se sa Filipina preselila u SAD 2011. godine, odlučila je da je pusti da još poraste i sada joj je do kolena.

Iako sada zarađuje od kose, kaže da ovako duga kosa ima svojih prednosti i mana – recimo, dešava joj se da nagazi na kosu, zatvori je vratima, a mora i stalno da usisava kuću zbog dlaka.

"Mislim da duga kosa doprinosi fizičkoj lepoti jer uvek dobijam komplimente. Mislim i da većina muškaraca voli žene sa dugom kosom. Ljudi me pitaju da li je moja kosa prava i govore mi da je prelepa, ali neke devojke mi kažu da je skratim jer je preduga. Da budem iskrena, ponekad mi smeta, gazim je, zatvorim vratima, ali naučila sam da se nosim sa njom", ističe.

Ova lepotica kaže i da je vrat često zaboli kada kosu pokupi u punđu jer je preteška, ali ističe da uživa u dugoj kosi i da ne planira da je skrati.

Pošto se trudi da joj kosa uvek bude čista i sjajna, pere je svakog drugog dana, a masku nanosi jednom ili dvaput nedeljno. Takođe, ističe da je jako važno naći "dobar regenerator".

"Ako koristim dobar regenerator, mogu da je očešljam za minut-dva. Što je kosa duža, to je teže negovati je, ali kada moja kosa izgleda dobro, dobro se i osećam".

(MONDO)