VIDEO

"ŠTO DA SE PRETVARAMO, OVO SMO SVI MI": Ljudi umiru od smeha zbog svađe jednog para ZA PRAZNIKE, mnogi su se pronašli!

Autor Nataša Petrović

Kažu da u prosečnoj srpskoj porodici obavezno izbije svađa za praznike, a izgleda da je tako i širom regiona - pogledaje video koji je nasmejao mnoge!

Izvor: Twitter/Screenshot/@Skrobiii

Na društvenim mrežama, a i svakodnevnim razgovorima, sigurno ste čuli i videli "milion" fora na temu toga da u većini srpskih porodica obavezno izbija neka svađa na praznik ili uopšte, kada se negde porodično ide.

Recimo, spremate se da idete porodično na svadbu, tu su obavezno svađe da se neko nije spremio na vreme, "zbog tebe opet kasnimo", a kada su u pitanju praznici i porodični ručkovi, teme svađa su raznolike.

Da je kod mnogih tako govore i komentari na hit video koji je objavljen na Tviteru, a gde vidimo ženu koja izgovara molitvu Oče naš, dok je na stolu upaljena sveća, pšenica, deo badnjaka, a pominje se i pogača koju treba da lome – dakle, reč je o proslavi Božića. I taman kada se ona prekrsti i počinje da izgovara molitvu, stolu prilazi njen suprug, a ona prekida molitvu i brže-bolje mu kaže da uvuče potkošulju jer je raspasan.

"Uvuci potkošulju, sve ispalo", kaže ona, a muž kao iz topa, iznervirano odgovara: "Pa dobro, je*i ga, sve ispalo". Zatim sledi njeno pitanje da li on sve to snima, a kada dobije potvrdan odgovor, domaćila mu kaže da isključi, pa će početi ponovo.

"A, krv te je*o", poručuje zatim on i izlazi iz kadra, a žena mu kaže "samo da izlome pogaču i snime deci da vide šta rade".

Ovaj snimak deli se društvenim mrežama, a sudeći po komentarima, mnogi su se pronašli.

Pogledajte video, upozoravamo da sadrži psovke:

"Kako bilo kakva proslava, a da se bar pet puta familija ne posvađa? Kao da i nije praznik","Kao da gledam svoje, sve svece sa nebesa skine pre pogače", "svaka kuća, bar jednom", "što da se pretvaramo, to smo mi", samo su neki od komentara.

(MONDO)