Oduševljeni

"IZGLEDAM KAO DA SAM GOLA!" Obukla super usku haljinu, muškarcima pale vilice: Nije svesna koliko je zgodna! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka se pohvalila da je konačno našla haljinu koja joj dobro pristaje, muškarcima pale vilice na pod!

Izvor: TikTok/Screenshot/cia_eclectica

Devojka koja ima figuru peščanog sata na TikToku često deli videe u kojima pokazuje koliko joj je teško da nađe odeću koja prati njenu liniju tela. Štaviše, kaže da nikada nije pronašla haljinu koja joj savršeno pristaje jer ono što joj dobro stoji na bokovima, u struku je preširoko.

"Obožavam ovu haljinu, ona mi je najbolje pristajala od svih koje sam ikad pronašla, ali sasvim je jasno da mi ne stoji savršeno", kaže ona u jednom od videa gde pokazuje jednostavnu bordo haljinu do kolena.

Nakon toga je isprobala usku zelenu haljinu brenda Fashion Nova, koja je dizajnirana baš za figuru peščanog sata, pa je i sama ostala bez teksta.

"Pristaje mi... tako da sam gotovo gola".

Devojka se zatim odmakla od kamere, da joj se vidi cela figura, pa pokazala da je haljina toliko pripijena da joj se ispod nazire čak i pupak.

"Možda ako obučem čarape ispod, možda nećete moći da mi vidite pupak i unutrašnje organe, ne znam", kaže devojka smejući se, pa dodaje "ali sviđa mi se na neki način".

Ovaj video je postao toliko popularan da je na njenoj stranici pregledan 2,5 miliona puta, a kasnije ga je podelila i Fashion Nova.

Mnogi su oduševljeni njenim izgledom, pa joj poručuju da "nije ni svesna koliko dobro izgleda".

"Izgleda sjajno! Došao sam s Instagrama da vidim konačne rezultate! Nisam razočaran," poručio je jedan momak, a drugi je dodao "vau, kakvo telo".

Ova devojka kasnije je pokazala i kako je rešila to što joj svi vide pupak i, kako kaže, unutrašnje organe – ispod haljine je obukla biciklističke.

(MONDO)

Tagovi