Stil

NEMA ZUBE I OBRVE, A MUŠKARCI SE OKREĆU ZA NJOM NAKON 1 POTEZA: Svi su šokirani - da li je ona KRALJICA TRANSFORMACIJE?

Autor Tamara Veličković

Ova žena napravila je trasnformaciju decenije - nema zube i obrve, ali kada se našminka, postaje devojka za kojom se okreću.

Izvor: Tiktok/printscreen/lashesandlosing

Tiktokerka i samouka šminkerka naišla je na ogromnu reakciju svojih pratilaca nakon što je podelila snimak sebe bez šminke i bujne kose. Kada je usledio snimak na kom izgleda zavodljivo i seksipilno zahvaljujući transformacijama koje postiže, ova devojka prikupila je armiju fanova.

Njeni snimci broje stotine hiljade pregleda jer otvoreno pokazuje kako izgleda pre i posle šminkanja koje obožava. Ova tiktokerka nema zube, ima samo početni deo obrva, obično se snima sa razbarušenom kosom u širokim majicama kod kuće.

Ipak, kada stavi veštačke zube, trepavice, našminka lice i sredi frizuru, ona postaje devojka za kojom muškarci uzdišu.

Ona je još jednom dokazala koliku pokrivnu moć ima šminka, ukoliko umete vešto da je koristite. Zbog ove promene, tiktokerku zovu kraljicom transformacija, a uglavnom nailazi na podršku i mnogobrojne pohvale.

"Ovo je najbolja transformacija na TikTok-u", "Želim ovakvu veštinu šminkanja", "Bravo devojko, svaka ti čast na ovome", "Sviđa mi se što otvoreno pokazuješ kako izgledaš prirodno", "Svako treba da shvati poentu ovih snimaka", "Je l' ovo magija?! Kako je moguće ovo?", "Je l' ovo skrivena kamera?!", glase samo neki od komentara koje ova devojka dobija.

Ona je definitivno navikla da ostavi ljude u neverici, a šta vi kažete?

(MONDO)