Auh!

POSLALA 60 PRIJAVA ZA POSAO, PA SHVATILA ŠTO JE NIKO NIJE POZVAO: Zbog njene greške svi plaču od smeha, koji blam!

Autor Nataša Petrović

Devojka ostala u šoku kad je shvatila zašto nije dobila odgovor ni sa jednog od 60 poslova za koje se prijavila!

Izvor: GaudiLab/Shutterstock.com

Traženje posla je veoma stresno i naporno iskustvo, kroz koje smo skoro svi barem jednom prošli. Odbijanje je veoma frustrirajuće, a ponekad je još gore kada se poslodavci čak i ne jave da vam saopšte da ste odbijeni.

Zamislite onda kroz kakve je muke prošla devojka po imenu Ešli Kinan, koja je svoj CV kao prijavu za posao poslala na 60 različitih mesta i nije dobila nijedan odgovor! Međutim, tek kasnije je shvatila da je krivica njena jer je napravila neverovatnu grešku, koju je podelila sa svima na Tviteru.

"Nikada neću zaboraviti kada sam, kao 17-godišnjakinja, mesecima tražila posao i niko mi se nije javio, da bih tek nakon 60 prijava shvatila da sam umesto CV-ja elektronski slala svoj kalendar menstruacije".

Ešlina objava je postala veoma popularna na društvenim mrežama, a mnogi su se, osim što su se dobro nasmejali, prisetili i svojih sličnih iskustava.

"Ja sam svoj CV slao preko MSN mesinderža i potpuno sam zaboravio da je fotografija koja ide uz to – ja u boksericama", napisao je jedan momak.

"Ja sam jednom u prijavi umesto CV-ja slučajno poslala tekst pesme Hurt Džonija Keša", prisetila se jedna devojka.

Javio se i jedan poslodavac, koji apeluje na ljude da dobro provere šta šalju.

"Ne mogu to da ponovim dovoljno puta: molim vas, proverite šta šaljete kao prilog u mejlu. Dobijao sam sve od nagih fotki, preko dokumenata za putovanje, do potvrda o smrti".

(MONDO)

Tagovi