Strašno

UŽIVALA JE NA PLAŽI I FOTKALA SE, A ONDA UGLEDALA NEŠTO JEZIVO: Upozorila žene, mnogima se desilo slično! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka otkrila sve o neprijatnom iskustvu koje je doživela, upozorila i druge žene!

Izvor: TikTok/Screenshot/rubydow

Devojka po imenu Rubi Dou objavila je na TikToku video u kojem se vidi kako je nepoznat muškarac krišom fotografiše ili snima na plaži.

Ova devojka (21) iz Melburna kaže da je želela da ovim videom upozori žene da svoju bezbednost ne uzimaju zdravo za gotovo.

Dok je ona uživala na plaži i slikala se, ugledala je "jezivog" posmatrača na samo nekoliko metara od sebe. Rubi tvrdi da je muškarac izvadio telefon i slikao je pet do deset minuta, dok se "pretvarao da fotografiše vodu".

Kada je to shvatila, odlučila je da mu uzvrati tako što je okrenula telefon prema njemu da ga snima, nakon čega je on ubrzo otišao sa plaže.

"Moja namera je da ovim videom samo podsetim žene da ne uzimaju svoju bezbednost zdravo za gotovo, pogotovo kada nekuda lutaju same", poručila je Rubi.

Njen video je privukao dosta pažnje, a nažalost i mnogo komentara devojaka koje su ispričale da su imale slična iskustva.

"Mene je neki matori čovek uhodio poslednji put kada sam bila sama na plaži, ne možeš ni da odeš da uživaš na miru", "Užasno mi je žao što ti se to desilo. I ja sam imala takvo iskustvo, tako da znam koliko je jezivo", "Da, budite oprezne, moju mamu je na plaži fotkao neko skriven iza žbuna", pisale su devojke.

(MONDO)