Stil

NE SMEM HELANKE DA SE NE BI USEKLE U ZADNJICU? Pravila oblačenja u TERETANI razbesnela sve - vlasnik iznenadio RAZLOGOM!

Autor Tamara Veličković

Ukoliko želite da budete redovni u teretani, vodite računa da budete prikladno obučeni.

Izvor: Shutterstock/Serhii Yevdokymo

Dženel Lok našla se u neprijatnoj situaciji kada su je zaposleni u teretani koju posećuje godinama, opomenuli zbog sportskog kompleta koji je obukla. Naime, ona je ispričala da je razočarana činjenicom da je teretana uvela pravilo oblačenja, koje uključuje zabranu sportskih grudnjaka i šortseva. Tačnije, svega onoga što je iznad kolena.

Kada je stigla u teretanu u Sidneju, u kojoj trenira godinama, zaposleni joj nisu dozvolili ulaz, ističući da nije pristojno obučena.

"Nikada nije bilo pravila o tome da se ne smeju nositi sportski grudnjaci. Dakle, jednostavno je došlo niotkuda", ispričala je Dženel, koja je odlučila da svoje iskustvo podeli na Instagramu.

"Ne mogu da verujem da je teretana u koju idem godinama zabranila ženama da nose sportske grudnjake?! Potpuno apsurdno da bi to uopšte bilo pravilo! Osećam se odvratno. Šta je sledeće? Devojke neće smeti da dolaze u helankama, da im se slučajno ne bi usekle u guzu? Jako sam razočarana", napisala je ova 24-godišnjakinja na društvenim mrežama.

Dženel se takođe javila vlasniku teretane i poslala e-mail kako bi saznala više o promenama. On joj je rekao da nisu svi sportski grudnjaci zabranjeni, ali da moraju "prekriti većinu stomaka". Razlog zbog kojeg je vlasnik teretane uveo ovo pravilo vezan je za članove koji ponekad sa sobom povedu decu.

"Treniranje u provokativnom izdanju pred decom nije primereno", naveo je u e-mailu.

"U skladu s našom porodičnom atmosferom u teretani, tražimo da se svi drže našeg kodeksa oblačenja. Ovo podrazumeva nošenje trenerki i helanki koje pokrivaju zadnjicu, majice bez dekoltea. U našoj teretani posvećeni smo pružanju prijatnog okruženja za sve", stajalo je u odgovoru koji je devojka dobila.

(MONDO)